Zie ginds komt de … Panasonic Energy Europe en VTMKZOOM BATTERIJ BRIGADE!

Zie ginds komt de … Panasonic Energy Europe en VTMKZOOM BATTERIJ BRIGADE!

Panasonic Energy Europe en VTMKZOOM helpen de Sint en redden het speelgoed van kinderen

6 December, een dag waar kinderen lang naar uitkijken. Eindelijk komt de Sint langs! Brave kinderen worden beloond met leuk speelgoed en zoets. Maar, wat als de Sint iets vergeten is? Dit jaar krijgt hij hulp van de BATTERIJ BRIGADE van Panasonic Energy Europe, samen met VTMKZOOM. De mooie speelgoedauto of sprekende pop van je spruit komt tot leven dankzij de batterijen van Panasonic Energy Europe. 

Op zondag 6 december is de BATTERIJ BRIGADE van Panasonic Energy Europe in samenwerking met VTMKZOOM uitgerukt om het nieuwe speelgoed van kinderen in Vlaanderen en Brussel te “redden” van lege of geen batterijen. Onder het motto “Power your day” snelde de BATTERIJ BRIGADE gezinnen te hulp. Maar ook kinderen die geen bezoek kregen van deze Sint-helpers, laat Panasonic Energy Europe niet in de kou staan. Zij ontvingen een voucher voor batterijen zodat ze alsnog hun speelgoed kunnen “poweren”. 

Niet elk apparaat vraagt dezelfde batterij. Afhankelijk van het verbruik, de levensduur etc. wordt de beste batterij voor jouw apparaat geselecteerd. Want een batterij is nooit zomaar een batterij. Als grootste batterijenproducent wereldwijd biedt Panasonic Energy Europe een ruim assortiment van batterijen aan - en waren zij dus uiteraard op alles voorzien. Dankzij hun expertise en jarenlange ervaring konden ze de gelukkige families bijstaan met raad en daad om zo de beste batterijen te kiezen voor het door de Sint gebrachte speelgoed. 

Wat met de kerstperiode? Ook dan vergeet Panasonic Energy Europe de allerkleinsten niet en zullen ze het werk van de Kerstman verlichten met hun batterijen. Panasonic Energy Europe geeft je dag een boost en zet zich in voor optimale familiemomenten.

Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium