Zie ginds komt de … Panasonic Energy Europe en VTMKZOOM BATTERIJ BRIGADE!

Zie ginds komt de … Panasonic Energy Europe en VTMKZOOM BATTERIJ BRIGADE!

Panasonic Energy Europe en VTMKZOOM helpen de Sint en redden het speelgoed van kinderen

6 December, een dag waar kinderen lang naar uitkijken. Eindelijk komt de Sint langs! Brave kinderen worden beloond met leuk speelgoed en zoets. Maar, wat als de Sint iets vergeten is? Dit jaar krijgt hij hulp van de BATTERIJ BRIGADE van Panasonic Energy Europe, samen met VTMKZOOM. De mooie speelgoedauto of sprekende pop van je spruit komt tot leven dankzij de batterijen van Panasonic Energy Europe. 

Op zondag 6 december is de BATTERIJ BRIGADE van Panasonic Energy Europe in samenwerking met VTMKZOOM uitgerukt om het nieuwe speelgoed van kinderen in Vlaanderen en Brussel te “redden” van lege of geen batterijen. Onder het motto “Power your day” snelde de BATTERIJ BRIGADE gezinnen te hulp. Maar ook kinderen die geen bezoek kregen van deze Sint-helpers, laat Panasonic Energy Europe niet in de kou staan. Zij ontvingen een voucher voor batterijen zodat ze alsnog hun speelgoed kunnen “poweren”. 

Niet elk apparaat vraagt dezelfde batterij. Afhankelijk van het verbruik, de levensduur etc. wordt de beste batterij voor jouw apparaat geselecteerd. Want een batterij is nooit zomaar een batterij. Als grootste batterijenproducent wereldwijd biedt Panasonic Energy Europe een ruim assortiment van batterijen aan - en waren zij dus uiteraard op alles voorzien. Dankzij hun expertise en jarenlange ervaring konden ze de gelukkige families bijstaan met raad en daad om zo de beste batterijen te kiezen voor het door de Sint gebrachte speelgoed. 

Wat met de kerstperiode? Ook dan vergeet Panasonic Energy Europe de allerkleinsten niet en zullen ze het werk van de Kerstman verlichten met hun batterijen. Panasonic Energy Europe geeft je dag een boost en zet zich in voor optimale familiemomenten.

Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over Panasonic Energy Europe NV

OVER PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe met hoofdzetel in Zellik, bij Brussel (België), maakt deel uit van Panasonic Corporation, een vooraanstaande aanbieder van elektrische en elektronische apparaten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op het vlak van consumentenelektronica is Panasonic vandaag de grootste batterijenproducent van Europa. Er zijn productie-eenheden in Tessenderlo (België) en Gniezo (Polen). Panasonic Energy Europe levert “mobiele” energie in meer dan 30 Europese landen. Het brede productassortiment bestaat uit herlaadbare batterijen, laders, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en speciale batterijen (zoals hoorbatterijen, photo lithium, lithium knoopcellen, micro-alkaline, zilveroxide). Meer informatie vind je op www.panasonic-batteries.com.

OVER PANASONIC

Panasonic Corporation is wereldwijd één van de belangrijkste ontwikkelaars en producenten van elektronische producten voor privaat, zakelijk en industrieel gebruik. Het in Osaka (Japan) gevestigde concern behaalde op 31 maart 2018 een nettoresultaat van 61,4 miljard euro. Panasonic streeft naar het realiseren van een beter leven en een betere wereld, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan de ontwikkeling van de maatschappij en bijdraagt tot het geluk van alle mensen op de wereld. Panasonic vierde zijn 100everjaardag in 2018. Meer informatie over het bedrijf en de Panasonic-merken op www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium