Win een magische reis naar Las Vegas dankzij Panasonic

Win een magische reis naar Las Vegas dankzij Panasonic

Panasonic Energy heeft het tweede deel van de jaarcampagne 'Bring Magic Alive' in samenwerking met Cirque du Soleil® aangekondigd. Met deze exclusieve Europese promotiecampagne wil het merk de verbeelding van gebruikers van zijn producten prikkelen door ze een unieke onlineshow van Cirque du Soleil te laten samenstellen. De deelnemer die het grootste publiek trekt, wint een reis voor twee naar een spektakel van Cirque du Soleil in Las Vegas.

Onlangs werd de winnaar van het eerste deel van de campagne bekendgemaakt. De winnaar uit Italië, die een indrukwekkend publiek van 273 toeschouwers had, trekt naar Montreal (Canada) om Cirque du Soleil in actie te zien. De campagne 'Bring Magic Alive' kende een veelbelovende start en zal steeds meer deelnemers uit heel Europa lokken naarmate de wedstrijd bekender wordt.

Een spectaculaire vertoning
Geïnteresseerden kunnen aan de wedstrijd deelnemen via de Panasonic-website over Cirque du Soleil. Daar kunnen ze exclusieve videofragmenten van wereldberoemde Cirque du Soleil-acts aan elkaar plakken tot een adembenemende show voor hun familie en vrienden. Hoe meer toeschouwers hun show bekijken, hoe meer fragmenten de deelnemers vrijspelen om hun creatie nog spectaculairder te maken. De deelnemer met de meeste toeschouwers wint een reis voor twee naar een magische show van Cirque du Soleil in Las Vegas.

Een creatieve stimulans
Deelnemers uit dertig Europese landen kunnen hun kans wagen tijdens de wedstrijd, die in de winkels gepromoot wordt met een brede waaier aan opvallende promomaterialen. Op de verpakkingen staan kleurrijke actiefoto's van de Cirque du Soleil-acrobaten, waardoor de producten in de winkelrekken nog meer de aandacht trekken van shoppers. Met deze wedstrijd worden de Europese consumenten aangemoedigd om zelf een creatieve, fantasierijke show te bedenken die voor magische momenten zorgt.

Sterke samenwerking
Panasonic is een officiële partner van Cirque du Soleil. Met de campagne 'Bring Magic Alive' spreekt het merk een breder publiek aan en brengt het zijn uitgebreide gamma batterijen onder de aandacht van de consument.

Het tweede deel van de wedstrijd van Panasonic en Cirque du Soleil loopt van 3 september tot en met 27 december 2018. Tijd om zelf op de stoel van de producer te gaan zitten en mee te dingen naar een ticket voor twee voor Cirque du Soleil in Las Vegas. Ga naar de wedstrijdwebsite en doe mee.

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over Panasonic Energy Europe NV

OVER PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe met hoofdzetel in Zellik, bij Brussel (België), maakt deel uit van Panasonic Corporation, een vooraanstaande aanbieder van elektrische en elektronische apparaten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op het vlak van consumentenelektronica is Panasonic vandaag de grootste batterijenproducent van Europa. Er zijn productie-eenheden in Tessenderlo (België) en Gniezo (Polen). Panasonic Energy Europe levert “mobiele” energie in meer dan 30 Europese landen. Het brede productassortiment bestaat uit herlaadbare batterijen, laders, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en speciale batterijen (zoals hoorbatterijen, photo lithium, lithium knoopcellen, micro-alkaline, zilveroxide). Meer informatie vind je op www.panasonic-batteries.com.

OVER PANASONIC

Panasonic Corporation is wereldwijd één van de belangrijkste ontwikkelaars en producenten van elektronische producten voor privaat, zakelijk en industrieel gebruik. Het in Osaka (Japan) gevestigde concern behaalde op 31 maart 2018 een nettoresultaat van 61,4 miljard euro. Panasonic streeft naar het realiseren van een beter leven en een betere wereld, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan de ontwikkeling van de maatschappij en bijdraagt tot het geluk van alle mensen op de wereld. Panasonic vierde zijn 100everjaardag in 2018. Meer informatie over het bedrijf en de Panasonic-merken op www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium