Thomas uit Duitsland wint reis naar Cirque du Soleil in Las Vegas dankzij Panasonic

Thomas uit Duitsland wint reis naar Cirque du Soleil in Las Vegas dankzij Panasonic

 Zellik, 4 februari 2020 – De Duitse Thomas B. wint de eerste prijs in een wedstrijd van Panasonic en Cirque du Soleil®: een reis voor twee naar Las Vegas, exclusieve tickets voor Cirque du Soleil en drie nachten in een luxehotel. In totaal namen bijna 30.000 mensen deel aan de online wedstrijd.

Panasonic Batteries, de grootste batterijproducent van Europa, en Cirque du Soleil, wereldspeler in artistiek entertainment, kwamen tot een schitterende samenwerking. Ze boden deelnemers in Europa de kans een trip voor twee naar Las Vegas en kaartjes voor Cirque du Soleil te winnen, via Special Edition Battery Packs en een online wedstrijd.

28.993 Europeanen uit 28 landen namen deel aan de wedstrijd, die liep van april tot en met december 2019. Thomas B. uit Duitsland kaapte de eerste prijs weg. Samen met een persoon naar keuze wint hij een retourvlucht naar Las Vegas (VS), duotickets eerste categorie voor Cirque du Soleil en drie overnachtingen in een luxehotel. Iedere week van de wedstrijd wonnen vijf deelnemers prijzen van Panasonic: een Compact Camera, Slow Juicer, koptelefoon, trimmer en elektrische tandenborstel.

TOTEM en eneloop, een glansrijke samenwerking

Cirque du Soleil en eneloop, het merk herlaadbare batterijen van Panasonic, werken al jaren samen voor en achter de schermen van de voorstelling TOTEM™. En met uitzonderlijk succes. Het eneloop-gamma voorziet de stroom van microfoons en ontvangers voor technici en artiesten. De gitaren van de show klinken dankzij Panasonic CR2032 Lithium knoopcellen. Andres Vasquez, hoofd geluidstechnicus van TOTEM™, prijst eneloop batterijen om hun kracht en duurzaamheid: “Deze batterijen bieden ons een ongelofelijke levensduur … Na bijna acht maanden dagelijks gebruik en herladen, zijn ze nog altijd krachtig.” Bekijk hier zijn hele getuigenis op video.

Superieure betrouwbaarheid en duurzaamheid

Met voorstellingen dag na dag, avond na avond, vaak in uitdagende omstandigheden zoals hitte en heftige beweging van artiesten, heeft de entertainmentindustrie nood aan krachtige, betrouwbare en duurzame elektronische uitrusting. “Binnen de heel competitieve wereld van oplaadbare energiebronnen, biedt eneloop absoluut superieure kwaliteit,” zegt de assistent manager van Corteo™. “Op tournee testten we eneloop opnieuw en opnieuw. Het is een betrouwbaar product, daarover bestaat geen twijfel. Hier bij Corteo gebruiken we de batterijen vooral achter de schermen. Ze leveren stroom voor de hoofd- en zaklampen van onze technici en voor merchandising artikelen – allemaal met uitzonderlijke betrouwbaarheid.”

Energie voor zes shows… en meer

Cirque du Soleil gebruikt Panasonic batterijen voor zes reizende voorstellingen wereldwijd. Met de samenwerking willen beide organisaties het gebruik van batterijen in de entertainmentsector blijvend duurzamer maken.

Naast het gebruik van eneloop door TOTEM™ en Corteo™, drijven Panasonic batterijen elementen aan van de voorstellingen LUZIA™, Amaluna™, KURIOS™ – Cabinet of Curiosities en KOOZA™. En de samenwerking blijft groeien: Cirque du Soleil overweegt producten van Panasonic in te zetten voor nog zes shows en het gamma ook uit te breiden naar Panasonic AAA- en AA-batterijen voor laserlichten, laserafstandsmeters en meer.

Op weg naar een meer duurzame amusementsindustrie

Cirque du Soleil, dat waren oorspronkelijk twintig straatartiesten in het Montreal van 1984. Ze vonden het circustheater opnieuw uit en ontpopten zich tot een wereldleider in artistiek entertainment. Vandaag treedt Cirque du Soleil op in steden overal ter wereld, met shows het hele jaar door. Panasonic Batteries is een afdeling van de Panasonic Corporation, een van de grootste producenten van elektronische producten wereldwijd.

Beide organisaties vinden mekaar in de wens om optimale kwaliteit te bieden aan hun klanten en toeschouwers, en tegelijk zorg te dragen voor onze planeet. Het Officiële Partnerschap tussen deze globale spelers betekent een stap in de richting van een meer duurzame entertainmentsector.

Voor meer informatie over het partnership tussen Cirque du Soleil and Panasonic Batteries, kan je het Panasonic Battery World YouTube Channel bezoeken.

 

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Press release eneloop Cirque du Soleil_NL.docx 47 KB Press release eneloop Cirque du Soleil_NL.pdf 74 KB

 

 

Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium