Sidste hold bæredygtigt på vej til finalen

Sidste hold bæredygtigt på vej til finalen

Lige siden starten på eneloop-ambassadørernes rejse den 22. juni 2018 har tolv eventyrlige par forenet deres energi for at få et bæredygtigt eneloop-batteri til at rejse igennem Europa.Hvert hold har nøjagtig én uge til at give stafetbatteriet videre til det følgende hold på et aftalt sted. Den 14. september 2018 slutter det sidste hold i Italien. Efter det fysiske eventyr kæmper deltagerne online mod hinanden i den store finale fra den 18. til og med den 25. september med en rejsecheck på 2.500 euro som gevinst.

Det genopladelige batterimærke eneloop organiserede ambassadørernes rejse for at rette opmærksomheden på vores planets og dens beboeres trivsel. Det fælles mål for de 12 hold er at samle så mange følgere som muligt på den fælles Facebookside for eneloop-ambassadørernes tur. For hver følger giver eneloop nemlig én euro til de gode formål ‘Aktionsgemeinschaft Artenschutz (Action Campaign for Endangered Species)’ og ‘Cheetah Conservation Fund’, der kæmper for truede dyrearter som f.eks. geparder og havskildpadder – med et maksimum på 21.000 euro.  

Ambassadører på grøn energi

Under turen skal holdene sørge for, at deres økologiske fodaftryk bliver så lille som muligt, f.eks. ved at gå, cykle eller tage på tommelfingeren. Den estiske BACKPACK GALS giver i morgen batteriet videre til de sidste ambassadører fra det italienske hold TORTELLI, som fra den 7. til den 14. september skal tage 325 kilometer på stop mellem Konstanz (Tyskland) og Como (Italien). Før dem kom holdene SAIL4SUSTAINABILITY (Estland), ASAPGUYS (Italien), LOST IN COMPASS (Litauen), YOUNG FOLKS (Letland), HAN DUO (Estland), OMAIT (Italien), SUSTAINABLY SASSY (Finland/Venezuela), WOANDERS (Letland/Litauen), KOSEN RUFU (Italien) og POLISHING THE WORLD (Polen/Mexico). 

Onlinefinale fra den 18. til og med den 25. september 
Den store finale mellem de forskellige hold begynder onsdag den 18. september 2018. Slutkampen udkæmpes online på den officielle kampagnewebsite: hvert hold uploader en video, hvor de viser deres eventyr og ambition. Til og med onsdag den 25. september kan alle stemme på deres foretrukne film. Den holdvideo, der får flest stemmer, belønnes med en rejsecheck med en værdi af 2.500 euro. 

Slutbegivenhed i Berlin den 29. september 
Lørdag den 29. september 2018 overrækker eneloop officielt prisen og donationen til de respektive vindere og gode formål, som også vil være til repræsenteret. Overrækkelsen finder sted i MediaMarkt i Gropiusstadt (Johannisthaler Chaussee 309, 12351 Berlin), hvor alle forbrugere også kan nyde godt af en salgskampagne for eneloop-batterier og -ladere. Hele eventyret deles live på www.facebook.com/eneloopambassadorstour.

Begrænset antal batterier i serie med navnet ‘tones botanic’
For at fremme opmærksomheden omkring dette grønne eventyr har eneloop lanceret en særlig serie af AA- og AAA-batterier i botaniske farver. Disse ‘eneloop tones botanic’-batterier fås både online og hos de europæiske forhandlere, i begrænset antal. Fans af eneloops ambassadørtur forkæles ekstra med rabatter, kampagner og konkurrencer på Facebooksiden og hos forhandlerne.

Yderligere oplysninger om deltagerne, ruterne og de gode formål findes på eneloopambassadorstour.eu.

Julie Post Project Manager, ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium