Skip to Content
[RE]CHARGE rejse skaffer 21.000 euro til bevaring af miljøet

[RE]CHARGE rejse skaffer 21.000 euro til bevaring af miljøet

10. december 2019, Zellik - tre teams har med succes gennemført en fire-ugers fotorejse gennem Europa med støtte fra Panasonic, HippocketWifi og verdens grønne bil for året, den helt igennem elektriske Jaguar I-PACE. [RE]Charge rejsen skaffede penge til tre NGO’er, der støtter bevaring af miljøet.

[RE]Charge rejsen begyndte i Frankfurt, Tyskland, den 4. oktober, da tre duoer tog afsted på en action-mættet tur gennem Europa. De ville skabe opmærksomhed om bæredygtighed og miljøbeskyttelse ved at tage bjergtagende billeder af naturen ved brug af miljøvenligt udstyr leveret af Panasonic og Jaguar.

Naturen i centrum

Teamene, der hver især repræsenterede en non-governmental organisation (NGO), tog utrolige billeder af naturen, mens de rejste rundt i Jaguars helt elektriske firehjulstrækker, I-PACE. Team Turtle (Claudiu og Raul fra Rumænien og Storbritannien), Team Leopard (Katrina og Meelis fra Estland) og Team Zebra (Dan og Josh fra Storbritannien) havde hver især forskellige køreruter og fremviste en række forskellige landskaber og vilde dyr for deres støtter. Teamene skaffede penge til henholdsvis Aktionsgemeinschaft Artenschutz (Aktionskampagnen for truede arter), Rainforest Trust (Regnskovsfonden) og the African Conservation Foundation (Fonden til Afrikas bevarelse).

Støtte til en god sag

[RE]CHARGE rejsen omfattede en online-kampagne, hvor offentligheden blev opfordret til at ‘like’ deres yndlingsbilleder. Jo flere ‘likes’ et team fik, jo flere penge fik den NGO, de var associeret med. Panasonic eneloop og Jaguar støttede rejsen som en fantastisk måde at bidrage til meningsfulde miljøprojekter over hele verden, samtidig med at de delte deres seneste bæredygtige innovationer. 

Kampagnen skaffede 21.000 euro. AGA Artenschutz, som blev repræsenteret af Team Turtle, får størstedelen af pengene. Team Turtle fik 98.683 likes for deres inspirerende fotorejse.

Fællesskabsengagement

‘Likesene’ fra onlinefællesskabet var en måde at hjælpe med at skaffe penge til de tre deltagende NGO’er. Et andet element i fællesskabsengagementet skete efter rejsen, da medlemmer af offentligheden blev opfordret til at tage deres egne billeder og dele dem. De blev bedt om at poste billederne på deres personlige Instagram-konti og tagge deres yndlingsteam og [RE]CHARGE rejsen. Hvert billede gav yderligere points til det taggede team og dermed flere penge til NGO’erne.

Fra den 29. november til den 31. december 2019 finder en tredje fællesskabsfase sted. Instagram-brugere opfordres til at poste deres bedste naturbillede og tagge @eneloopjourney. 700 brugere, der deler deres billede tidligt, deltager i en konkurrence med energigivende gaver. Som førstepræmie giver Panasonic et Lumix-sæt med et DC-G90HEG-K kamera, et SD memory card og et batterigreb. De næste 20 vindere får eneloop smart & quick CC55 opladere med fire eneloop pro batterier.

Miljøvenlige løsninger

Denne sjove og spændende kampagne for at øge bevidstheden er i tråd med Panasonics filosofi ‘Et bedre liv, en bedre verden’. Panasonic, Jaguar og HippocketWifi udvikler hele tiden miljøvenlige løsninger for at hjælpe med at øge bevidstheden om bæredygtighed.

eneloop er en bæredygtig række af batterier med batterier, der på forhånd er opladede af solenergi og kan genoplades op til 2.100 gange. For at opfordre til brugen af genopladelige batterier til rejser som [RE]CHARGE rejsen udgav eneloop Panasonic for nylige en ny CC87 USB oplader, der er kompakt, let og pålidelig. Den kan oplade op til fire batterier ad gangen med en opladningstid på 2,25 timer for to AA-batterier, og den fungerer også som en nødstrømforsyning.

Jaguar I-PACE har modtaget mange positive lovord i år, herunder 2019 World Green Car-prisen. Den helt elektriske, performance-firehjulstrækker er forsynet med to elektriske motorer og producerer ingen skadelige emissioner.

HippocketWifi tilbyder wifi-leje i lommestørrelse til rejsende i Europa. De kan leje et mobilt hotspot og få en ubegrænset højhastighedsinternetforbindelse hvor som helst på kontinentet. Perfekt til at dele bjergtagende billeder og inspirerende beskeder på sociale medier!

 For mere information om rejsen besøg [RE]CHARGE rejsen webside.

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
eneloop Aftermovie 20191209_Eneloop_Aftermovie.mp4 - 155 MB
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
PR_eneloop_Journey winner-DA.docx 67 KB PR_eneloop_Journey winner-DA.pdf 112 KB

 

 

 

Om APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium