Panasonic zorgt voor spektakel met bijzondere Cirque du Soleil® -wedstrijd

Panasonic zorgt voor spektakel met bijzondere Cirque du Soleil® -wedstrijd

Panasonic Energy slaat de handen in elkaar met Cirque du Soleil voor een uniek co-brandingproject, als deel van zijn ‘Bring Magic Alive’-campagne voor 2018. Om het initiatief te promoten, roept Panasonic fans uit heel Europa op om tussen 13 juni en 28 augustus 2018 af te reizen naar de campagnewebsite en er hun eigen Cirque du Soleil-voorstelling te presenteren. Wie het grootste publiek strikt, wint een reis naar de internationale hoofdzetel van Cirque du Soleil en tickets voor de ‘CORTEO’-voorstelling in Montréal (Canada).

Vorig jaar nam Panasonic de winnaar van de onlinewedstrijd rond Spider-Man: Homecoming mee naar New York, de thuisbasis van de superheld. Dit jaar staat er een duoticket naar Montréal op het spel. Tijdens de wedstrijd moeten de deelnemers een onlinevoorstelling starten en zo veel mogelijk mensen uitnodigen om te komen kijken. De deelnemer met het grootste publiek wint de hoofdprijs.

Adembenemende beelden van Cirque du Soleil
Op de Cirque du Soleil-website van Panasonic krijgen bezoekers exclusieve beelden te zien van de meest spectaculaire acts die ooit door artiesten van Cirque du Soleil zijn opgevoerd. Telkens wanneer deelnemers nieuwe toeschouwers aantrekken, verdienen ze punten die ze kunnen inruilen voor nieuwe acts om hun voorstelling verder uit te bouwen. Zowel de deelnemers als hun vrienden krijgen die nieuwe, adembenemende acts te zien in hun mailbox of op de website. Iedereen kan zo veel toeschouwers uitnodigen als hij/zij wil. De deelnemer van wie de tribune het meeste is gevuld, wint een reis voor twee naar de CORTEO- voorstelling van Cirque du Soleil in Montréal (Canada).

Sensationeel POS-materiaal
De wedstrijd wordt ondersteund met tal van POS-materiaal in winkels in meer dan dertig Europese landen. Op al het sprekende promotiemateriaal met co-branding van Panasonic en Cirque du Soleil staat een dynamische afbeelding van Cirque du Soleil-artiesten naast het logo van Panasonic. In de linkerbenedenhoek van de batterijverpakkingen sporen de speelse personages klanten aan om op de Panasonic Cirque du Soleil-website zelf een spetterende voorstelling te starten en zo de magie te verspreiden in heel Europa.

Een krachtige samenwerking
Als officiële partner van de CORTEO-voorstelling levert Panasonic de nodige energie om de wondere wereld van Cirque du Soleil tot leven te wekken. De batterijen van Panasonic worden gebruikt om de belichting en het audiomateriaal van stroom te voorzien. De samenwerking met Cirque du Soleil helpt Panasonic om een breder publiek aan te spreken en zijn uitgebreide gamma batterijen in de kijker te zetten. Het initiatief maakt deel uit van de campagne 'Bring Magic Alive' van de batterijenproducent, die nog loopt tot de rest van dit jaar.

De Panasonic Cirque du Soleil-wedstrijd loopt van 13 juni tot 28 augustus 2018. CORTEO wordt in december voorgesteld in Montréal (Canada). Hou de wedstrijdwebsite in de gaten als je de show niet wil missen!

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium