Panasonic vækker magien til live med en fantastisk Cirque du Soleil® -konkurrence

Panasonic vækker magien til live med en fantastisk Cirque du Soleil® -konkurrence

Panasonic Energy annoncerede sit nye partnerskab med Cirque du Soleil på et unikt projekt som led i sin Bring Magic Alive-kampagne i 2018. For at promovere initiativet inviterer Panasonic fans fra hele Europa til at lave deres eget Cirque du Soleil-show online mellem den 13. juni og 28. august 2018. Den, der kan tiltrække det største publikum, vinder en tur til Cirque du Soleils internationale hovedkvarter og billetter til showet CORTEO fra Cirque du Soleil i Montreal, Canada.

Sidste år tog Panasonic vinderen af Panasonics online-konkurrence Spider-Man: Homecoming med til superheltens hjemby, New York, og i år er der en billet for to til Montreal på højkant. Idéen bag konkurrencen er at skabe et online Cirque du Soleil-show og invitere så mange som muligt til at komme og se det. Deltageren med det største publikum vinder hovedpræmien.

Betagende Cirque du Soleil-optagelser
Panasonics Cirque du Soleil-websted vil indeholde eksklusive optagelser af nogle af de mest spektakulære optrædener, der nogensinde er udført af Cirque du Soleils kunstnere. Når deltagerne får nye tilskuere, får de point, som de kan bytte for nye optrædener til at opbygge deres show. Når de gør det, vil både deltagerne og deres venner kunne se de betagende optrædener helt tæt på, enten i deres indbakke eller på konkurrencewebstedet. Folk kan invitere så mange tilskuere, som de kan vil. Showet med flest tilskuere vinder en tur for to til CORTEO fra Cirque du Soleil i Montreal.

Sensationelle POS-materialer
Konkurrencen understøttes af en bred vifte af sensationelle POS-materialer i butikker i mere end 30 europæiske lande. Alle Panasonic Cirque du Soleil co-brandede POS-materialer omfatter et dynamisk billede af Cirque du Soleil-figurer sammen med Panasonic-logoet. I det nederste venstre hjørne af Panasonic-batteripakken opfordrer figurerne fra showet forbrugerne til at skabe deres eget show på Panasonic Cirque du Soleil-konkurrencewebstedet for at vække magien til live i hele Europa.

En stærk alliance
Som en officiel partner for CORTEO fra Cirque du Soleil vil Panasonic levere den batteristrøm, der er nødvendig for at bringe Cirque du Soleil til live i form at både belysning og lydudstyr. Partnerskabet med Cirque du Soleil hjælper Panasonic med at appellere til et bredt publikum og opbygge forbrugernes bevidsthed om selskabets omfattende udvalg af batterier. Det er en del af batteriproducentens Bring Magic Alive-kampagne, som fortsætter med at løbe resten af året.

Panasonics Cirque du Soleil-konkurrence vil løbe fra 13. juni til den 28. august 2018. CORTEO præsenteres i december i Montreal, Canada. Hold øje med konkurrencewebstedet, hvis du ikke vil gå glip af showet!

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium