Panasonic stuurt je naar Cirque du Soleil® in Las Vegas

Panasonic stuurt je naar Cirque du Soleil® in Las Vegas

Zellik, 29 april 2019 – Panasonic Energy slaat voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar met Cirque du Soleil voor een uniek co-brandingproject. Om het initiatief in de spotlights te zetten, spoort Panasonic alle fans uit Europa aan om tussen 25 april en 31 december 2019 af te reizen naar de campagnewebsite en er een korte enquête in te vullen. Wie de vijf vragen beantwoordt en het best gokt op de schiftingsvraag, wint een duotrip naar een Cirque du Soleil-show in Las Vegas.

Vorig jaar nam Panasonic de winnaars van de twee onlinewedstrijden mee naar respectievelijk Montréal, de internationale hoofdzetel van Cirque du Soleil, en Las Vegas. Dit jaar valt er opnieuw een unieke uitstap te winnen naar Amerika. Tijdens de wedstrijd moeten de deelnemers een aantal korte vragen beantwoorden die polsen naar hun idee over en hun gebruik van batterijen. Wie alle vragen invult en het best gokt op de schiftingsvraag, wint een duotrip naar Cirque du Soleil in Las Vegas. Daarnaast zijn er ook wekelijks troostprijzen te winnen: van een compactcamera en slow juicer tot een hoofdtelefoon, trimmer en elektrische tandenborstel.

Adembenemende beelden van Cirque du Soleil

Op de Cirque du Soleil-website van Panasonic krijgen bezoekers beelden te zien van opvallende Cirque du Soleil-personages uit de TOTEM™-voorstelling. De wedstrijd wordt ondersteund met POS-materiaal in winkels in meer dan dertig Europese landen. Op al het promotiemateriaal met co-branding van Panasonic en Cirque du Soleil staat een afbeelding van Cirque du Soleil-artiesten naast het logo van Panasonic. De dynamische personages nodigen klanten uit om wekelijks prijzen te winnen op de Panasonic Cirque du Soleil-website.

Een krachtige samenwerking

Als officiële partner van de Cirque du Soleil-voorstellingen in Europa levert Panasonic de nodige energie om de wondere wereld van TOTEM™ tot leven te wekken. De batterijen van Panasonic worden gebruikt om het audiomateriaal van stroom te voorzien in de shows. De samenwerking met Cirque du Soleil helpt Panasonic om een breder publiek aan te spreken en zijn uitgebreide batterijengamma in de kijker te zetten. Daarnaast verzamelt Panasonic dit jaar interessante gegevens over batterijgebruik om in de toekomst nog beter te beantwoorden aan de wensen van de consument. 

De Panasonic Cirque du Soleil-wedstrijd loopt van 25 april tot 31 december 2019. Hou de wedstrijdwebsite in de gaten en laat de show beginnen!

Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Tine Noens Project Manager, ARK BBN
Over Panasonic Energy Europe NV

OVER PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe met hoofdzetel in Zellik, bij Brussel (België), maakt deel uit van Panasonic Corporation, een vooraanstaande aanbieder van elektrische en elektronische apparaten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op het vlak van consumentenelektronica is Panasonic vandaag de grootste batterijenproducent van Europa. Er zijn productie-eenheden in Tessenderlo (België) en Gniezo (Polen). Panasonic Energy Europe levert “mobiele” energie in meer dan 30 Europese landen. Het brede productassortiment bestaat uit herlaadbare batterijen, laders, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en speciale batterijen (zoals hoorbatterijen, photo lithium, lithium knoopcellen, micro-alkaline, zilveroxide). Meer informatie vind je op www.panasonic-batteries.com.

OVER PANASONIC

Panasonic Corporation is wereldwijd één van de belangrijkste ontwikkelaars en producenten van elektronische producten voor privaat, zakelijk en industrieel gebruik. Het in Osaka (Japan) gevestigde concern behaalde op 31 maart 2018 een nettoresultaat van 61,4 miljard euro. Panasonic streeft naar het realiseren van een beter leven en een betere wereld, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan de ontwikkeling van de maatschappij en bijdraagt tot het geluk van alle mensen op de wereld. Panasonic vierde zijn 100everjaardag in 2018. Meer informatie over het bedrijf en de Panasonic-merken op www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium