Panasonic står bag spændende konkurrence i samarbejde med Angry Birds

Panasonic står bag spændende konkurrence i samarbejde med Angry Birds

Som en del af dets co-branding-strategi har Panasonic i forbindelse med den længe ventede Angry Birds-film udtænkt en konkurrence for europæiske kunder om at være mest opfindsom. Udfordringen skal lokke mennesker i alle aldre til at tage del i en Angry Bird-lookalikekonkurrence med en chance for at vinde en familieferie i Kroatien. 

Karaktererne i Angry Birds-filmen – Red, Chuck, Bubbles, Bomb, Matilda, Hal, Terence og deres venner – er alle meget farverige med fantastiske, teateragtige udtryk, som gør dem til det ideelle fokuspunkt for en konkurrence, der co-brandes.

Hvor sur en Angry Bird kan du være?
For at deltage skal man uploade et foto af sig selv som en lookalike af en af de ti Angry Birds filmfigurer til et særligt website. Der er mange forskellige måder at skabe udseendet på:

  • Deltagerne kan downloade, printe, klippe ud og bære ‘Angry Birds’-elementer (næb, øjenbryn, fjer osv.), som er tilgængelige for hver karakter på websitet, og fuldende udseendet med et eget passende Angry Birds-udtryk. De kan også vælge at skabe deres eget ‘tilbehør’. De kan derefter uploade det færdige foto til websitets gallerirum.
  • Eller de kan uploade et foto af dem selv og ‘photoshoppe’ billedet ved hjælp af det digitale Angry Birds-tilbehør, som er tilgængeligt på websitet, før fotoet sendes ind til galleriet.

Fede Angry Birds-præmier
Der kan stemmes om alle uploadede fotos, som vil være tilgængelige på websitet for besøgende; fotoet med flest stemmer vinder. Konkurrencedeltagerne er velkommen til at opmuntre venner og familie ved hjælp af sociale medier til at ‘like’ deres billede og forsøge at få flest stemmer. Førstepræmien er en rejse til Kroatien for fire personer. En række morsomme Panasonic/Angry Birds-relaterede præmier vil gå til de øvrige vindere. Konkurrencen løber mellem 4. april og 31. oktober. 

Se https://angrybirds.panasonic-batteries.comfor at finde ud af mere.

Spred ordet
Konkurrencen understøttes af en lang række iøjnespringende POS-materialer, som vil lande i butikkerne i 30 europæiske lande i midten af maj. Alle Panasonic/Angry Birds co-brandede, opmærksomhedskaprende POS-materialer indeholder de yderst farverige filmkarakterer sammen med Panasonic-logoet og billeder af Panasonic-batterier samt en reklame for konkurrencen. Emballagen på Panasonic-batterier vil desuden dekoreres med Angry Birds-temaet, idet forskellige batterityper vil indeholde en forskellig filmkarakter.

Ved at være det kontinent, hvor filmen først vises, vil Europa gøre et kup til foråret. Panasonics partnerskab med Angry Birds giver firmaet chancen for i betydelig grad at øge forbrugernes bevidsthed om dets omfattende udbud af avancerede batterier. 

Ann-Sophie Cardoen ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium