Panasonic sluit succesvolle Angry Birds-wedstrijd af

Panasonic sluit succesvolle Angry Birds-wedstrijd af

Van 4 april tot 31 oktober 2016 zette batterijenproducent Panasonic Energy Europe een ludieke lookalike-wedstrijd op poten in samenwerking met The Angry Birds Movie. Wie een foto uploadde van zichzelf als Angry Birds-personage en zoveel mogelijk stemmen verzamelde, kon leuke prijzen winnen. Een deelnemer uit Estland schoot de hoofdvogel af – hij wint een gezinsreis naar Kroatië in een viersterrenhotel.

De stemmen zijn geteld, de prijzen worden uitgedeeld. De Panasonic Angry Birds lookalike-wedstrijd – naar aanleiding van de Europese filmrelease van The Angry Birds Movie op 11 mei 2016 – lokte een nest vol deelnemers uit 24 Europese landen. Met kans op een geweldige prijzenpot, maakten mensen foto’s van zichzelf als Angry Birds-personage. Sommigen knutselden een eigen look in elkaar, anderen downloadden de online tools van Panasonic waarmee ze wenkbrauwen, snavels en andere accessoires op hun gezicht toverden. 

Een koffer naar Kroatië en een zak vol Angry Birds-gadgets 

De hoofdprijsgaat naar een Estse deelnemer met zijn lookalike van Red. Hij wint een all-in reis naar Kroatië voor vier personen in een viersterrenhotel – inclusief luchthavenvervoer, vlucht, overnachting, ontbijt, reisverzekering en budget voor activiteiten, eten, dranken, fooien, uitstapjes en andere uitgaven. Deze geluksvogels verblijven drie nachten in de badstad Split om er te genieten van al het moois. Daarnaast kunnen ze kiezen uit een daguitstap naar het verbluffende Krka Nationaal Park of Sibenik National Tropical Park, waar meer dan 222 vogelsoorten te ontdekken vallen, of een halve dag kajak- en klimavontuur.

Naast de foto op nummer één, verdienen ook de dertig eerstvolgende populaire foto’s een pluim – dit in de vorm van twee verschillende pakketten bomvol leuke Angry Birds-gadgets. De troostprijswinnaars die tot de zestien populairste foto’s horen, winnen elk een schrijfset, een turnzak, drie stress-speeltjes en een Spin Master-set. Ook de lookalike-beelden van plaats 17 t.e.m. 31 krijgen allen een Angry Birds-pakket toegestuurd met een hoofdtelefoon, een bril met bewegende wenkbrauwen en een set 3D-magneten

‘Power your day’ met Panasonic en Angry Birds 

Onder het motto ‘Power your day’ werkt Panasonic enthousiast samen met energieke merken zoals The Angry Birds Movie. Met de hulp van de herkenbare hoofdpersonages – die het promomateriaal en de verpakkingen kleuren – zet Panasonic haar batterijen van diverse pluimage extra in de kijker. 

  • Red kleurt de Evolta-batterij(High Premium alkalineassortiment): die voorziet de nieuwe generatie elektronische toestellen van energie – hoger vermogen en langere levensduur.
  • Bomb promoot de Pro Power-batterij(Premium alkalineassortiment): die levert altijd en overal betrouwbare energie voor toestellen met een hoog en gemiddeld verbruik – gaat tot 85% langer mee dan de standaard batterij.
  • Chuck steunt de Everyday Power-batterij(standaardassortiment alkalinebatterijen): die garandeert de ideale prijs-kwaliteit voor vaak gebruikte toestellen – gaat tot 50% langer mee dan de standaard batterij. 

Ontdek hier meer over het productassortiment van Panasonic.

Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over Panasonic Energy Europe NV

OVER PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe met hoofdzetel in Zellik, bij Brussel (België), maakt deel uit van Panasonic Corporation, een vooraanstaande aanbieder van elektrische en elektronische apparaten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op het vlak van consumentenelektronica is Panasonic vandaag de grootste batterijenproducent van Europa. Er zijn productie-eenheden in Tessenderlo (België) en Gniezo (Polen). Panasonic Energy Europe levert “mobiele” energie in meer dan 30 Europese landen. Het brede productassortiment bestaat uit herlaadbare batterijen, laders, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en speciale batterijen (zoals hoorbatterijen, photo lithium, lithium knoopcellen, micro-alkaline, zilveroxide). Meer informatie vind je op www.panasonic-batteries.com.

OVER PANASONIC

Panasonic Corporation is wereldwijd één van de belangrijkste ontwikkelaars en producenten van elektronische producten voor privaat, zakelijk en industrieel gebruik. Het in Osaka (Japan) gevestigde concern behaalde op 31 maart 2018 een nettoresultaat van 61,4 miljard euro. Panasonic streeft naar het realiseren van een beter leven en een betere wereld, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan de ontwikkeling van de maatschappij en bijdraagt tot het geluk van alle mensen op de wereld. Panasonic vierde zijn 100everjaardag in 2018. Meer informatie over het bedrijf en de Panasonic-merken op www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium