Panasonic skruer op for magien og giver dig chancen for at vinde en tur til Las Vegas

Panasonic skruer op for magien og giver dig chancen for at vinde en tur til Las Vegas

Panasonic Energy har annonceret den anden del af kampagnen Bring Magic Alive 2018 i samarbejde med Cirque du Soleil®. Den eksklusive europæiske kampagne er designet til at engagere brugere af Panasonic Energy-produkter ved at få dem til at opsætte et unikt online Cirque du Soleil-show. Den deltager, der får det største publikum, vinder en tur for to til Las Vegas for at se et Cirque du Soleil-show.

Vinderen af den første del af konkurrencen blev annonceret for nylig. Med hele 273 tilskuere er vinderen fra Italien på vej til Montreal, Canada, for at se Cirque du Soleil optræde. Bring Magic Alive-kampagnen fik en lovende start og vil vokse i engagement, når ordet spredes overalt i Europa.

En spektakulær forestilling
Interesserede deltagere opfordres til at tilmelde sig konkurrencen på Panasonics Cirque du Soleil-websted. De får adgang til uddrag af eksklusive optagelser af de verdensberømte Cirque du Soleil-kunstnere, som de derefter kan samle for at opsætte et betagende online-show for deres familie og venner. Efterhånden som publikummet bliver større, åbnes der op for endnu flere uddrag, der kan bruges til at skabe en oplevelse, der er mere end spektakulær. Showet med flest tilskuere vinder en tur for to til Cirque du Soleil i Las Vegas.

Inspirerende kreativitet
Konkurrencen er åben for deltagere på tværs af 30 europæiske lande og støttes af en bred vifte af iøjnefaldende kampagnematerialer. Pakkerne indeholder farverige og spændende billeder af Cirque du Soleil-kunstnerne, som er specielt designet til at henlede opmærksomheden på produkterne på hylderne. Europæiske forbrugere opfordres til at vække magien til live ved at udtrykke kreativitet og fantasi i deres forestillinger.

Et styrkende partnerskab
Panasonic er en officiel partner for Cirque du Soleil, og Bring Magic Alive-kampagnen hjælper med at udvide Panasonics appel og opbygge bevidsthed og engagement for deres omfattende batterisortiment.

Denne anden del af Panasonics Cirque du Soleil-konkurrence vil løbe fra den 3. september til den 27. december 2018. Find instruktørstolen frem og deltag i konkurrencen om en tur for to til Cirque du Soleil-showet i Las Vegas. Besøg konkurrencens websted for at deltage nu.

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium