Panasonic skruer op for magien og giver dig chancen for at vinde en tur til Las Vegas

Panasonic skruer op for magien og giver dig chancen for at vinde en tur til Las Vegas

Panasonic Energy har annonceret den anden del af kampagnen Bring Magic Alive 2018 i samarbejde med Cirque du Soleil®. Den eksklusive europæiske kampagne er designet til at engagere brugere af Panasonic Energy-produkter ved at få dem til at opsætte et unikt online Cirque du Soleil-show. Den deltager, der får det største publikum, vinder en tur for to til Las Vegas for at se et Cirque du Soleil-show.

Vinderen af den første del af konkurrencen blev annonceret for nylig. Med hele 273 tilskuere er vinderen fra Italien på vej til Montreal, Canada, for at se Cirque du Soleil optræde. Bring Magic Alive-kampagnen fik en lovende start og vil vokse i engagement, når ordet spredes overalt i Europa.

En spektakulær forestilling
Interesserede deltagere opfordres til at tilmelde sig konkurrencen på Panasonics Cirque du Soleil-websted. De får adgang til uddrag af eksklusive optagelser af de verdensberømte Cirque du Soleil-kunstnere, som de derefter kan samle for at opsætte et betagende online-show for deres familie og venner. Efterhånden som publikummet bliver større, åbnes der op for endnu flere uddrag, der kan bruges til at skabe en oplevelse, der er mere end spektakulær. Showet med flest tilskuere vinder en tur for to til Cirque du Soleil i Las Vegas.

Inspirerende kreativitet
Konkurrencen er åben for deltagere på tværs af 30 europæiske lande og støttes af en bred vifte af iøjnefaldende kampagnematerialer. Pakkerne indeholder farverige og spændende billeder af Cirque du Soleil-kunstnerne, som er specielt designet til at henlede opmærksomheden på produkterne på hylderne. Europæiske forbrugere opfordres til at vække magien til live ved at udtrykke kreativitet og fantasi i deres forestillinger.

Et styrkende partnerskab
Panasonic er en officiel partner for Cirque du Soleil, og Bring Magic Alive-kampagnen hjælper med at udvide Panasonics appel og opbygge bevidsthed og engagement for deres omfattende batterisortiment.

Denne anden del af Panasonics Cirque du Soleil-konkurrence vil løbe fra den 3. september til den 27. december 2018. Find instruktørstolen frem og deltag i konkurrencen om en tur for to til Cirque du Soleil-showet i Las Vegas. Besøg konkurrencens websted for at deltage nu.

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium