Panasonic sender dig til Cirque du Soleil ® i Las Vegas

Panasonic sender dig til Cirque du Soleil ® i Las Vegas

Zellik, 29. april 2019 – For andet år i træk samarbejder Panasonic Energy med Cirque du Soleil om et nyt projekt. For at sætte initiativet i fokus opfordrer Panasonic alle europæiske fans til at udfylde en kort undersøgelse på kampagnehjemmesiden i perioden fra 25. april til 31. december 2019. Den, der besvarer de fem spørgsmål og kommer tættest på tiebreaker, vinder en tur for to til et Cirque du Soleil-show i Las Vegas.

Sidste år sendte Panasonic vinderne af de to online-konkurrencer til henholdsvis Montréal, som er det internationale hovedkvarter for Cirque du Soleil, og Las Vegas. I år er der endnu en unik rejse til USA på højkant. I konkurrencen skal deltagerne svare på en række korte spørgsmål om deres ideer om og brug af batterier. Den, der besvarer alle fem spørgsmål og kommer tættest på tiebreaker, vinder en tur for to til Cirque du Soleil i Las Vegas. Der er også ugentlige trøstepræmier, lige fra et kompakt kamera og en juicemaskine til hovedtelefoner, trimmere og elektriske tandbørster.

Betagende Cirque du Soleil-optagelser

Besøg Panasonics Cirque du Soleil-hjemmeside for at se billeder af de flotte Cirque du Soleil-figurer fra TOTEM™-showet. Konkurrencen understøttes af POS-materialer i butikker i mere end 30 europæiske lande. Alle Panasonic og Cirque du Soleil co-brandede kampagnematerialer omfatter et billede af Cirque du Soleil-artister sammen med Panasonic-logoet. De dynamiske figurer inviterer kunderne til at vinde præmier hver uge på Panasonics Cirque du Soleil-hjemmeside.

En stærk alliance

Som en officiel partner for Cirque du Soleil-turnéen i Europa vil Panasonic levere den strøm, der skal til for at vække det vidunderlige TOTEM™ til live. Panasonics batterier bruges til at drive lydudstyret til showet. Partnerskabet med Cirque du Soleil hjælper Panasonic med at appellere til et bredt publikum og opbygge forbrugernes bevidsthed om selskabets omfattende udvalg af batterier. Derudover indsamler Panasonic interessante data om batteriforbruget i år for bedre at kunne imødekomme forbrugernes ønsker i fremtiden. 

Panasonics Cirque du Soleil-konkurrence vil løbe fra 25. april til 31. december 2019. Hold øje med konkurrencewebstedet, hvis du ikke vil gå glip af showet!

Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Tine Noens Project Manager, ARK BBN
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium