Panasonic overrækker Spider-Mans ligemand en VIP-tur til New York

Panasonic overrækker Spider-Mans ligemand en VIP-tur til New York

Fra 8. maj til 31. december 2017 afholdt Panasonic en europæisk Spider-Man: Homecoming-konkurrence i samarbejde med Sony Pictures. Den, der fangede flest venner på sit net, kunne vinde en familietur til New York. Det var en flittig Spider-Man fra Rusland, som vandt hovedpræmien.

Panasonic afholdt konkurrencen for europæiske forbrugere op til den længeventede Spider-Man: Homecoming-film. Der blev opsat et dedikeret websted på 26 sprog, som tiltrak deltagere fra hele Europa. På mindre end 6 måneder var den russiske deltager Барауля A. i stand til at fange flest venner, og han endte med det største net.

Vinderen blev tildelt en eksklusiv rejse for 4 personer til Spider-Mans hjemby, New York. Han kan nyde en rejse med oplevelser, der relaterer direkte til Peters liv som både high school-elev og Spider-Man. Han og hans familie skal på en ekskursion "bag kulisserne" til Museum of Moving Image i Peter Parkers nabolag. Sammen skal de besejre den ultimative skurk i en Escape Room-oplevelse og deltage i en Spider-Man: Homecoming-inspireret stunt-mesterklasse. De heldige 4 afslutter deres tur med et Spidey-Eye-View over byen fra en af ​​verdens højeste bygninger: One World Observatory.

Deltagerne med det 2. til 30. største net er blevet belønnet med flere sjove Spider-Man-temapræmier.

Konkurrencen blev drevet af kampagner både online og offline – det dynamiske, opmærksomhedsvækkende Spider-Man-billede optrådte på Panasonics websted, på Google-annoncer, sociale medier og POS-materialer som plasterpakker, slik og brochurer i butikker over hele Europa.

Kontakt os
Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium