Panasonic overrækker Spider-Mans ligemand en VIP-tur til New York

Panasonic overrækker Spider-Mans ligemand en VIP-tur til New York

Mandag den 22. januar 2018 — Fra 8. maj til 31. december 2017 afholdt Panasonic en europæisk Spider-Man: Homecoming-konkurrence i samarbejde med Sony Pictures. Den, der fangede flest venner på sit net, kunne vinde en familietur til New York. Det var en flittig Spider-Man fra Rusland, som vandt hovedpræmien.

Panasonic afholdt konkurrencen for europæiske forbrugere op til den længeventede Spider-Man: Homecoming-film. Der blev opsat et dedikeret websted på 26 sprog, som tiltrak deltagere fra hele Europa. På mindre end 6 måneder var den russiske deltager Барауля A. i stand til at fange flest venner, og han endte med det største net.

Vinderen blev tildelt en eksklusiv rejse for 4 personer til Spider-Mans hjemby, New York. Han kan nyde en rejse med oplevelser, der relaterer direkte til Peters liv som både high school-elev og Spider-Man. Han og hans familie skal på en ekskursion "bag kulisserne" til Museum of Moving Image i Peter Parkers nabolag. Sammen skal de besejre den ultimative skurk i en Escape Room-oplevelse og deltage i en Spider-Man: Homecoming-inspireret stunt-mesterklasse. De heldige 4 afslutter deres tur med et Spidey-Eye-View over byen fra en af ​​verdens højeste bygninger: One World Observatory.

Deltagerne med det 2. til 30. største net er blevet belønnet med flere sjove Spider-Man-temapræmier.

Konkurrencen blev drevet af kampagner både online og offline – det dynamiske, opmærksomhedsvækkende Spider-Man-billede optrådte på Panasonics websted, på Google-annoncer, sociale medier og POS-materialer som plasterpakker, slik og brochurer i butikker over hele Europa.

Ann-Sophie Cardoen Project Manager at ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager at Panasonic Energy Europe NV