Panasonic melder om fremgang for Environment Vision for 2050

Panasonic melder om fremgang for Environment Vision for 2050

Som opfølgning på bekendtgørelsen om deres Environment Vision i juni 2017 melder Panasonic-koncernen ud, at de har opnået nul-CO2-status på deres fabrikker i Belgien og Japan.


Panasonic-koncernen er tættere på at nå målene i deres Environment Vision for 2050, hvor de stræber efter CO2-neutral produktion på alle deres fabrikker rundt omkring i verden. Panasonic Energy Belgium (PECBE) og Panasonic Eco Technology Center (PETEC) i Japan, nåede begge nul-CO2-niveauet i deres produktion i sidste måned. De to nul-CO2-fabrikker er rollemodeller for andre eksisterende Panasonic-anlæg, der har planer om at øge deres globale aktiviteter med det formål at reducere udledningen.

Ved at nå nul-CO2-niveauet har PECBE reduceret deres CO2-udledning med ca. 3.200 ton. Denne præstation er det samlede resultat af en vindmølleinstallation, der omdanner al indkøbt energi til 100 % vedvarende energi, ved at anvende kulstof-aftryk, der overholder Verified Carbon Standards (VCS) og ved at udskifte deres kedler til energibesparende typer. Samtidigt fortsætter PECBE med at fremme en række miljøvenlige aktiviteter, bl.a. anvendelse af LED-lys og udskiftning af firmabiler til elektriske modeller.

Panasonic erkender, at de som en global virksomhed bør bidrage positivt til miljøet ved at producere mere energi end de bruger. I 2017 blev der nedsat en dedikeret verdensomspændende arbejdsgruppe vedr. CO2-reduktion, med det formål at hjælpe med at nå nogle af de mål, der er sat i 2050 Environment visionen.

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK BBN
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium