Panasonic går sammen med Spider-Man: Homecoming

Panasonic går sammen med Spider-Man: Homecoming

Panasonic Energy Europe annoncerer, at de går sammen med den nye film Spider-Man: Homecoming i et eksklusivt europæisk fælles markedsføringskampagne. Som et led i aftalen vil Panasonic arrangere en interaktiv online-konkurrence: Den, der bygger det største spindelvæv online, vinder en bytur til New York.

Spider-Man byder vinderne velkommen til sin hjemby
Man deltager i konkurrencen ved at tilmelde sig og starte sit digitale spindelvæv på spiderman.panasonic-batteries.com. Panasonic opfordrer deltagerne til at invitere venner og familie (via e-mail eller sociale medier) til at deltage og dermed udvide deres spindelvæv. Personen, der "fanger" flest i sit spindelvæv, vinder en bytur til New York for 4 personer. Dem, der fanger næstflest, vinder sjove præmier med Panasonic/Spider-Man: Homecoming.

I de fleste europæiske lande får Spider-Man: Homecoming premiere den 6. og 7. juli 2017. Onlinekonkurrencen løber fra 8. maj til 31. december 2017. Læs mere om konkurrencereglerne.

Udvider spindelvævet
Konkurrencen understøttes af en bred vifte af iøjnefaldende POS-materialer til brug i butikker i mere end 30 europæiske lande. Alle Panasonic/Spider-Man:Homecoming co-brandede POS-materialer omfatter et dynamisk billede af Spider-Man-figuren sammen med Panasonic-logoet og billeder af Panasonic-batterier samt en opfordring til at deltage i konkurrencen og filmen.

Dedikerede pakker
Emballagen til Panasonics batterier er også illustreret med Spider-Man: Homecoming-tema Hver pakke viser Spider-Man i en energisk positur (med sin hjemby, New York, i baggrunden) samt de tilhørende logoer og en invitation til at deltage konkurrencen. Ydermere kommer hver Spiderman ”Home coming” tema blisterpakke af Evolta, Pro Power og Everyday Power med et specielt ”on top” incentive i form af ”gratis batterier”.

Standard for alle Panasonic-batteripakkers grundlæggende designprincipper er kundekomfort og gennemskuelighed, hvilket fremgår af den klare kommunikation om produktet (størrelse og mængde) og ved at vise de mulige apparater, som batterierne bruges til. Pakkerne har et på samme tid moderne og dynamisk look, og der er en klar farveforskel mellem de forskellige typer.

Både Spider-Man og Panasonics batterier er udstyret med superkræfter, så det er ikke overraskende, at de er et perfekt match. Co-branding-initiativet med den energiske helte hjælper Panasonic med at appellere til et bredt publikum og dermed øge forbrugernes bevidsthed om selskabets omfattende udvalg af avancerede batteriløsninger.

Kontakt os
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium