Panasonic går sammen med Spider-Man: Homecoming

Panasonic går sammen med Spider-Man: Homecoming

Panasonic Energy Europe annoncerer, at de går sammen med den nye film Spider-Man: Homecoming i et eksklusivt europæisk fælles markedsføringskampagne. Som et led i aftalen vil Panasonic arrangere en interaktiv online-konkurrence: Den, der bygger det største spindelvæv online, vinder en bytur til New York.

Spider-Man byder vinderne velkommen til sin hjemby
Man deltager i konkurrencen ved at tilmelde sig og starte sit digitale spindelvæv på spiderman.panasonic-batteries.com. Panasonic opfordrer deltagerne til at invitere venner og familie (via e-mail eller sociale medier) til at deltage og dermed udvide deres spindelvæv. Personen, der "fanger" flest i sit spindelvæv, vinder en bytur til New York for 4 personer. Dem, der fanger næstflest, vinder sjove præmier med Panasonic/Spider-Man: Homecoming.

I de fleste europæiske lande får Spider-Man: Homecoming premiere den 6. og 7. juli 2017. Onlinekonkurrencen løber fra 8. maj til 31. december 2017. Læs mere om konkurrencereglerne.

Udvider spindelvævet
Konkurrencen understøttes af en bred vifte af iøjnefaldende POS-materialer til brug i butikker i mere end 30 europæiske lande. Alle Panasonic/Spider-Man:Homecoming co-brandede POS-materialer omfatter et dynamisk billede af Spider-Man-figuren sammen med Panasonic-logoet og billeder af Panasonic-batterier samt en opfordring til at deltage i konkurrencen og filmen.

Dedikerede pakker
Emballagen til Panasonics batterier er også illustreret med Spider-Man: Homecoming-tema Hver pakke viser Spider-Man i en energisk positur (med sin hjemby, New York, i baggrunden) samt de tilhørende logoer og en invitation til at deltage konkurrencen. Ydermere kommer hver Spiderman ”Home coming” tema blisterpakke af Evolta, Pro Power og Everyday Power med et specielt ”on top” incentive i form af ”gratis batterier”.

Standard for alle Panasonic-batteripakkers grundlæggende designprincipper er kundekomfort og gennemskuelighed, hvilket fremgår af den klare kommunikation om produktet (størrelse og mængde) og ved at vise de mulige apparater, som batterierne bruges til. Pakkerne har et på samme tid moderne og dynamisk look, og der er en klar farveforskel mellem de forskellige typer.

Både Spider-Man og Panasonics batterier er udstyret med superkræfter, så det er ikke overraskende, at de er et perfekt match. Co-branding-initiativet med den energiske helte hjælper Panasonic med at appellere til et bredt publikum og dermed øge forbrugernes bevidsthed om selskabets omfattende udvalg af avancerede batteriløsninger.

Kontakt os
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium