Panasonic fejrer et århundredes pålidelighed

Panasonic fejrer et århundredes pålidelighed

Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum onsdag den 7. marts. Den førende producent af elektroniske varer har siden 1918 bidraget til "a Better Life, a Better World". Til ære for jubilæet fortsætter Panasonic med udrulningen af deres nye globale batteripakkedesign, der fremhæver brandets værdier: kvalitet, pålidelighed og innovation.

Panasonic-batterier produceres på 19 faciliteter i 13 lande over hele verden. Siden grundlæggelsen i 1918 er over 210 milliarder Panasonic-batterier blevet solgt i 120 lande, svarende til en afstand på 10.500.000 km eller 13 gange til månen og tilbage. Efter 100 års innovation vil Panasonic tilstræbe at fortsætte med at hjælpe samfundet gennem udvikling og forbedring af batterier af høj kvalitet.

Et nyt globalt design
Efter lanceringen af det nyeste globale batteripakkedesign i marts sidste år planlægger Panasonic at omstrukturere sit udvalg af special-zink- og genopladelige batterier for bedre at kunne informere forbrugeren. Den nye emballage har et mindre antal krav, der er en klar farveforskel mellem de forskellige typer og overensstemmelse i kommunikation. Desuden bruges standardiserede symboler til at indikere, hvilke apparater batterierne kan give strøm til, og der er blevet tilføjet en referencekode til knapcellepakkerne. Panasonic inkluderede også en visuel repræsentation af solen som en antydning til deres brandværdi i form af innovation og et kig på fremtidens energi.

100 års innovation
Panasonic blev grundlagt i Japan i 1918 af Konosuke Matsushita, der satte standarden for innovation. Han lancerede virksomhedens første batterilampe i 1923, hvorefter de første tørbatterier blev udviklet. I 1979 etablerede Matsushita sit datterselskab, der i øjeblikket kaldes "Panasonic Energy", som skulle vise sig at blive verdens førende omfattende batteriproducent. Siden da har Panasonic fortsat udfordret mulighederne ved at nedskære og diversificere produktionsudstyr, hvilket fører til udgivelsen af det bæredygtige eneloop-batteri i 2005 og EVOLTA-alkalinebatteriserien i 2008. I 2018 bliver Panasonic globalt opfattet som den førende producent af batterier til forbrugerelektronik, boliger, bilindustrien og B2B-løsninger.

Producenten af kvalitetsbatterier stopper ikke der: Panasonic Energy Europe har allerede antydet at have mere innovative idéer oppe i ærmet, der afsløres i maj i år.

Kontakt os
Ann-Sophie Cardoen ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

Panasonic Energy Europe har hovedkvarter i Zellik nær Bruxelles i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, en førende global producent af elektroniske og elektriske artikler. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. Europæiske produktionsfaciliteter selskabets ligger i Tessenderlo, Belgien, og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end 30 europæiske lande. Selskabets forskelligartede produktprogram omfatter genopladelige batterier, opladere, zink-carbon, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, fotolithium-, lithiummønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier). Få mere at vide på http://www.panasonic-batteries.com/.                                                                                                                                        

Panasonic Corporation er en af verdens førende aktører inden for udvikling og fremstilling af elektroniske produkter til en lang række anvendelsesområder inden for bolig, erhverv og industri. Panasonic, der er baseret i Osaka, Japan opnåede i regnskabsåret der sluttede 31. marts 2018, en samlet nettoomsætning på ca. 61,4 milliarder Euro. Panasonic fokuserer på at skabe et bedre liv og en bedre verden ved at bidrage til den løbende udvikling af samfundet og menneskers lykke over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få mere at vide om koncernen og Panasonic brandet på www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium