Panasonic Energy lancerer nyt premium-batteri med tilsat sølv

Panasonic Energy lancerer nyt premium-batteri med tilsat sølv


Panasonic Energy har lanceret et nyt premium-batteri:EVOLTA NEO. Det nye batteri har den længste levetid i Panasonic-batteriernes historie på grund af sin nye sammensætning med tilsat sølv. Dette sikrer en højere ydeevne og en længere levetid – selv efter længere tids opbevaring.


EVOLTA NEO gør en forskel for brugere af alle slags enheder. Uanset om det bruges i digitalkameraer, legetøj eller fjernbetjeninger har det nye batteri vist sig at vare længere end andre batterier i alle slags enheder. Udover den forlængede levetid er batteriet mindre tilbøjeligt til at lække og sikrer en høj ydeevne under forskellige omstændigheder. Dette gør det til en interessant ny mulighed på energimarkedet.

Højere ydeevne

Panasonics EVOLTA NEO adskiller sig fra andre batterier på grund af sin fornyede tekniske sammensætning. Komponenterne inde i er tættere, hvilket gør det lettere at tilføje mere aktivt materiale. Sammen med sølvkomponenterne forbedrer dette batteriets effektivitet og sikrer en høj ydeevne.  Desuden er separatoren inde i batteriet 25% tyndere, og afstanden mellem strygningskanalen og pillen er forsvundet. Dette giver også mere plads til elektrodefyldstof, hvilket forbedrer afladningseffektiviteten. 

Længere levetid

EVOLTA NEOs nydesignede V-formede rillestruktur maksimerer den tilgængelige plads inde i batteriet. Dette forlænger levetiden. Selv efter lang tids opbevaring opretholder EVOLTA NEO stadig sin levetid. Sølvforbindelserne inde i batteriet gør materialet mere reaktivt og forlænger desuden levetiden. 

30% mere læksikker

EVOLTA NEOs særlige elektrolytlækageforebyggelsesmetode med sølvsammensætninger reducerer risikoen for lækage. Selv når batterier bliver overopladet, er det 30% mindre tilbøjeligt til at lække: Et vigtigt skridt fremad i Panasonics bestræbelser for bedre batterisikkerhed.

 EVOLTA NEO hører til toppen af sit segment og konkurrerer med andre A-mærker på markedet. Batteriet fås i størrelserne AA og AAA og vil blive solgt i premium-emballage (fås i pakker med 4, 8 eller 12). Dets marketingkampagne hedder "Unlock the power of silver", med henvisning til batteriets nøglekomponent, dets alsidighed og holdbarhed. Salget starter på Amazon i Tyskland fra den 26. november. 

Vil du vide mere om EVOLTA NEO? Gå til: www.panasonic-batteries.com.

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK BBN
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium