Panasonic en Spider-Man: Homecoming spelen onder één hoedje

Panasonic en Spider-Man: Homecoming spelen onder één hoedje

Panasonic Energy Europe en de nieuwe Spider-Man: Homecoming-film smeden een complot om een enorme hoeveelheid mensen te vangen in een digitaal reuzeweb. Exclusief voor Europa schrijven ze een online wedstrijd uit: wie het meeste vrienden vangt, wint een citytrip naar New York.

Spider-Man verwelkomt winnaars in zijn thuishaven
Om mee te doen met de wedstrijd, schrijven de deelnemers zich in op spiderman.panasonic-batteries.comen starten zo hun web. Panasonic moedigt hen aan om vrienden en familie uit te nodigen (via e-mail of sociale media) om zich bij hun web te voegen en het zodoende uit te breiden. Wie het meeste vrienden in zijn/haar web ‘vangt’, wint een citytrip naar New York voor 4 personen. Daarnaast zijn er verschillende troostprijzen te winnen in het thema van Panasonic/Spider-Man: Homecoming.

In de meeste Europese landen staat de première van de film gepland voor 6 en 7 juli 2017. De online wedstrijd zal lopen van 8 mei tot en met 31 december 2017. Het wedstrijdreglement vind je hier.

Het Europa-wijde web
De wedstrijd wordt ondersteund door een waaier aan opvallend POS-materiaal in meer dan 30 Europese landen. Al het POS-materiaal brengt de dynamiek tusssen Spider-Man en Panasonic-batterijen naar voren, samen met een call-to-action voor de wedstrijd en de film.

Speciale verpakking
De verpakkingen van de Panasonic-batterijen staan in het thema van de Spider-Man: Homecoming-film. Elke verpakking toont Spider-Man in een energieke pose (met zijn thuishaven New York op de achtergrond) samen met de respectievelijke logo’s en een uitnodiging om deel te nemen aan de wedstrijd. Bovendien geeft elke themaverpakking van Evolta, Pro Power en Everyday Power je een speciaal voordeel van gratis batterijen.

Twee basisprincipes staan centraal op elke verpakking: gebruiksvriendelijkheid en transparantie. Zo worden o.a. het aantal batterijen, hun grootte en mogelijke toepassingen helder weergegeven. De verpakkingen zien er zowel modern als dynamisch uit, met een duidelijk kleurverschil tussen de verschillende types batterijen.

Met hun uitzonderlijke kracht is het niet verwonderlijk dat Spider-Man en Panasonic een ideaal team vormen. Deze co-branding met de energieke held, helpt Panasonic om een breed publiek aan te spreken en bewust te maken van zijn uitgebreid aanbod aan geavanceerde batterijoplossingen.

Contacteer ons
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium