Panasonic beloont beste Spider-Man met super-de-luxe citytrip naar New York

Panasonic beloont beste Spider-Man met super-de-luxe citytrip naar New York

Van 8 mei tot en met 31 december 2017 organiseerde Panasonic een Europese Spider-Man: Homecoming wedstrijd in samenwerking met Sony Pictures. Wie de meeste vrienden in zijn of haar web kon vangen, maakte kans op een citytrip naar New York voor het hele gezin. Een ijverige Spider-Man uit Rusland ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal.

Panasonic organiseerde deze wedstrijd voor Europese consumenten als voorsmaakje op de langverwachte film Spider-Man: Homecoming. Er werd een speciale website in maar liefst 26 talen ontwikkeld, waarop deelnemers uit heel Europa hun kans waagden. In minder dan 6 maanden tijd slaagde de Russische deelnemer Барауля A. erin om de grootste prooi te vangen. Hij had aan het einde van de wedstrijd dan ook het grootste web.

De winnaar kreeg een exclusieve citytrip voor vier personen naar Spider-Mans thuisstad New York aangeboden. Tijdens deze citytrip zal hij het leven van Peter als scholier en als Spider-Man doorgronden. Hij en zijn familie krijgen bijvoorbeeld een exclusieve rondleiding in het Museum of Moving Image in de buurt waar Peter Parker opgroeide. Samen zullen ze de ultieme slechterik moeten verslaan in een 'escape room' en mogen ze een workshop gebaseerd op de stunts uit Spider-Man: Homecoming volgen. Aan het einde van de trip kijken de vier gelukkigen door de ogen van Spider-Man uit over de stad van op een van de grootste gebouwen ter wereld: het One World Observatory.

De deelnemers die op de 2e tot 30e plaats eindigden, werden beloond met verschillende Spider-Man prijzen.

Voor de wedstrijd werd zowel online als offline promotie gevoerd. Dynamische, opvallende Spider-Man beelden verschenen op de Panasonic website, op Google Ads, op sociale media en op POS-materialen zoals blisterverpakkingen, wobblers en folders in winkels in heel Europa.


OVER PANASONIC ENERGY EUROPE
Panasonic Energy Europe met hoofdzetel in Zellik, bij Brussel (België), maakt deel uit van Panasonic Corporation, een vooraanstaande aanbieder van elektrische en elektronische apparaten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op het vlak van consumentenelektronica is Panasonic vandaag de grootste batterijenproducent van Europa. Er zijn productie-eenheden in Tessenderlo (België) en Gniezo (Polen). Panasonic Energy Europe levert “mobiele” energie in meer dan 30 Europese landen. Het brede productassortiment bestaat uit herlaadbare batterijen, laders, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en speciale batterijen (zoals hoorbatterijen, photo lithium, lithium knoopcellen, micro-alkaline, zilveroxide). Meer informatie vind je op www.panasonic-batteries.com.

OVER PANASONIC
Panasonic Corporation is wereldwijd één van de belangrijkste ontwikkelaars en producenten van elektronische producten voor privaat, zakelijk en industrieel gebruik. Het in Osaka (Japan) gevestigde concern behaalde op 31 maart 2016 een nettoresultaat van 61 miljard euro. Panasonic streeft naar het realiseren van een beter leven en een betere wereld, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan de ontwikkeling van de maatschappij en bijdraagt tot het geluk van alle mensen op de wereld. Panasonic viert zijn 100e verjaardag in 2018. Meer informatie over het bedrijf en de Panasonic merken op www.panasonic.net.

Contacteer ons
Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium