Panasonic: batterijen op hun best

Panasonic: batterijen op hun best

Te verwachten in 2016

Panasonic Energy Group Europe bekleedt een unieke marktpositie op de Europese markt voor batterijen. Voor zijn alkaline batterijen doet het beroep op de allernieuwste technieken om langdurig betrouwbare energie te kunnen leveren. Het bedrijf weet zich dit jaar nog meer te onderscheiden dankzij een exclusief Europees co-branding campagne met The Angry Birds Movie.

Betere prestaties voor een langere periode
Panasonics primaire batterijen hebben een vermogensdichtheid waardoor ze heel wat langer meegaan. Dankzij de nieuwste technologieën kunnen lekkages, kortsluitingen en schade door schokken worden voorkomen. In moeilijke omstandigheden, en zelfs na lange periodes van stockage, blijven Panasonic alkaline batterijen betrouwbaar en behouden ze hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een zeer divers productportfolio
Panasonics batterijenafdeling ontstond begin jaren ‘30. Sindsdien heeft het bedrijf zich toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van uiterst performante batterijen. Voortdurend innoveren behoort tot zijn stokpaardjes: nieuwe technieken worden onderzocht en er wordt bekeken hoe de reeds geavanceerde batterijen nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden. Vandaag biedt Panasonic een zeer gevarieerd assortiment producten aan. Tot het portfolio van alkaline batterijen behoren:

  • Evolta:De nummer één primaire batterij van Panasonic die uitzonderlijke prestaties levert in alle elektronische apparaten, of ze nu veel of weinig verbruiken. Het product slaagt erin hoog aangeschreven concurrenten te overtreffen in tests die door de hele sector aanvaard worden. Zijn hoger vermogen en langere levensduur hebben ook ecologische gevolgen, aangezien er minder batterijen worden gebruikt en weggegooid.
  • Pro Power: Panasonic Pro Power Alkaline batterijen gaan tot 85% langer mee dan de standard Alkaline Power batterijen van het merk. Ze bieden extra energie en zijn dus ideaal voor apparaten met een hoog en medium verbruik. 
  • Everyday Power: Door een verbeterde capaciteit (zo’n 50% langere levensduur dan de standaard Panasonic Alkaline Power batterijen) zijn de Panasonic Everyday Power batterijen de perfecte oplossing voor de meest gebruikte apparaten. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Alkaline Power:Net zoals de Panasonic Everyday Power batterij, levert de Alkaline Power batterij waar voor zijn geld. Het biedt betrouwbare stroom voor alledaagse apparaten die meer energie verbruiken.

Van goede afkomst
Panasonic Energy Group Europe is deel van Panasonic Corporation, een wereldwijde leider in de ontwikkeling en productie van consumentenelektronica. Dankzij deze unieke marktpositie is Panasonic Energy Group Europe kunnen uitgroeien tot Europa's grootste batterijenproducent vandaag.

The Angry Birds Movie
Panasonic Energy is dit jaar de trotse Europese co-branding partner voor de 3D-geanimeerde komedie The Angry Birds Movie. De film – geïnspireerd op de populaire gelijknamige puzzelvideogame – zoekt met de kijker uit waarom die vogels nu eigenlijk altijd zo boos zijn. 
De Angry Birds stelen de show niet alleen op het scherm; ze zullen ook schitteren op de verpakkingen van Panasonic-batterijen, winkel displays en ander point-of-sales materiaal. Doorheen het jaar zal Panasonic ook een aantal wedstrijden organiseren (o.a. een Angry Birds look-alike wedstrijd) rond de Angry Birds, waarbij een breed scala aan prijzen gewonnen kan worden.

De Europese première van de Angry Birds film vindt plaats in mei 2016.
Wil je graag al een voorproefje van de film? 
Bekijk dan de officiële trailer op http://www.angrybirds-movie.com/en/.

Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over Panasonic Energy Europe NV

OVER PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe met hoofdzetel in Zellik, bij Brussel (België), maakt deel uit van Panasonic Corporation, een vooraanstaande aanbieder van elektrische en elektronische apparaten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op het vlak van consumentenelektronica is Panasonic vandaag de grootste batterijenproducent van Europa. Er zijn productie-eenheden in Tessenderlo (België) en Gniezo (Polen). Panasonic Energy Europe levert “mobiele” energie in meer dan 30 Europese landen. Het brede productassortiment bestaat uit herlaadbare batterijen, laders, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en speciale batterijen (zoals hoorbatterijen, photo lithium, lithium knoopcellen, micro-alkaline, zilveroxide). Meer informatie vind je op www.panasonic-batteries.com.

OVER PANASONIC

Panasonic Corporation is wereldwijd één van de belangrijkste ontwikkelaars en producenten van elektronische producten voor privaat, zakelijk en industrieel gebruik. Het in Osaka (Japan) gevestigde concern behaalde op 31 maart 2018 een nettoresultaat van 61,4 miljard euro. Panasonic streeft naar het realiseren van een beter leven en een betere wereld, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan de ontwikkeling van de maatschappij en bijdraagt tot het geluk van alle mensen op de wereld. Panasonic vierde zijn 100everjaardag in 2018. Meer informatie over het bedrijf en de Panasonic-merken op www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium