Panasonic: batterier når de er bedst

Panasonic: batterier når de er bedst

Endnu flere oplevelser i 2016

Panasonic Energy Group Europe indtager en unik position på Europas batterimarked. Selskabets alkalinebatterier er skabt med de allernyeste teknologier og leverer langtidsholdbar og stabil energi. Dette vil blive yderligere fremhævet hele året gennem det eksklusive europæiske co-branding-aktivering med The Angry Birds Movie.

Bedre resultater over en længere periode
Panasonics engangsbatterier er designet med en effekttæthed, der får dem til at holde længere. Nye teknologier hjælper med at forhindre lækage, kortslutninger og skader fra stød. Under barske forhold, og selv efter længere opbevaringsperioder, kan Panasonics alkalinebatterier levere pålidelige resultater og enestående værdi for pengene. 

Yderst varieret produktportefølje
Panasonics batteridivision blev grundlagt i begyndelsen af 1930'erne. Siden da har selskabet fokuseret på at designe og udvikle nye batterier, der sikrer fremragende ydeevne. Det har et program for løbende innovation, og udforsker nye teknologier, og hvordan de kan tilføre reel værdi til Panasonics allerede avancerede batterier. I dag har Panasonic et meget varieret produktsortiment. Selskabets portefølje af alkalinebatterier omfatter: 

  • Evolta:Panasonics bedste engangsbatteri. Det tilbyder ekstraordinær ydeevne i alle energikrævende enheder, uanset om der er tale om et lavt, mellemhøjt eller højt strømkrav. Det overgår de største konkurrenter i almindeligt accepterede branchetests. Dets større magt og længere levetid har også miljøfordele, idet der bruges og kasseres færre batterier. 
  • Pro Power: Panasonic Pro Power alkalinebatterier holder op til 85 % længere end mærkets standardiserede Alkaline Power-batterier. De tilbyder optimal energi og er derfor ideelle til apparater med højt og mellemhøjt strømforbrug.
  • Everyday Power: Takket være den forbedrede kapacitet (op til 50 % længere holdbarhed Panasonics almindelige Alkaline Power-batterier), er Panasonics Everyday Power-batterier den perfekte strømløsning til almindeligt anvendte enheder. De tilbyder et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.
  • Alkaline Power: Ligesom Panasonics Everyday Power-batteri er Alkaline Power-batteriet en løsning som giver værdi for pengene. Det leverer pålidelig og driftssikker strøm til hverdagsapparater, der kræver mere energi.

Eminent herkomst 
Panasonic Energy Group Europe er en del af Panasonic Corporation, som er en af verdens førende aktører inden for udvikling og produktion af forbrugerelektronik. Panasonic Energy Group Europes unikke markedsposition har gjort selskabet til en af Europas største batteriproducenter.

The Angry Birds Movie
I år er Panasonic Energy europæisk co-branding partner på den 3D-animerede komedie The Angry Birds Movie. Filmen, der er inspireret af det populære videospil af samme navn, tager seeren med på et eventyr for at se, hvad det er der gør fuglene så vred hele tiden. Angry Birds får ikke kun hovedrollen på det store lærred; de vil også pryde emballagen til Panasonics batterier samt butiksdisplays og andre salgsstedsmaterialer. Panasonic vil også afholde en række konkurrencer med Angry Birds-tema gennem hele året med en bred vifte af præmier. Mindst en af konkurrencerne vil være en Angry Birds lookalike-konkurrence.

The Angry Birds Movie forventes at få præmiere i Europa i maj 2016. 
Vil du have et smugkig på filmen? Se den officielle trailer på http://www.angrybirds-movie.com/en/.

Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium