Panasonic afslutter succesrig Angry Birds-konkurrence

Panasonic afslutter succesrig Angry Birds-konkurrence

Fra den 4. april til den 31. oktober 2016 gennemførte batteriproducenten Panasonic Energy Europe en morsom lookalike-konkurrence i samarbejde med The Angry Birds Movie.  Den, der uploadede et foto af sig selv som Angry Birds-person og samlede flest mulige stemmer, kunne vinde sjove priser.  En deltager fra Estland vandt førstepræmien – han vinder en rejse med familien til Kroatien i et firstjernet hotel.

Stemmerne er talt, priserne uddeles. Panasonic Angry Birds lookalike-konkurrencen – i anledning af den europæiske filmpremiere på The Angry Birds Movie den 11. maj 2016 – lokkede en ordentlig redefuld til med deltagere fra hele 24 europæiske lande. Med chancen for en masse præmier tog folk fotos af sig selv som Angry Birds-personer. Nogle lavede deres eget look, andre hentede Panasonics onlineværktøjer, som de kunne trylle øjenbryn, næb og andet tilbehør på deres ansigter med.

En kuffert til Kroatien og en pose fuld af Angry Birds-gadgets

Førstepræmien går til en estisk deltager for hans lookalike af Red. Han vinder en rejse til Kroatien for fire personer i et firstjernet hotel med alt inklusive – transport til lufthavnen, fly, overnatning, morgenmad, rejseforsikring og et budget til aktiviteter, mad, drikkevarer, drikkepenge, udflugter og andre udgifter. Disse heldige opholder sig tre nætter i badebyen Split, hvor de kan nyde alle de dejlige ting, stedet har at byde på. Endvidere kan de vælge mellem en dagsudflugt til den fantastiske Krka-nationalpark eller den national tropiske park i Sibenik, hvor man kan finde mere end 222 fuglearter, eller en halv dags kajak- og klatreeventyr.

Foruden fotoet af vinderen fortjener også de tredive næstfølgende mest populære fotos en fjer - dette i form af to forskellige pakker stuvende fulde af morsomme Angry Birds-gadgets. De vindere af trøstepræmierne, der har indsendt de 16 mest populære fotos, vinder hver et skrivesæt, en gymnastiktaske, tre stressspil og et Spin Master-sæt. Også lookalike-billederne fra plads 17 t.o.m. plads 31 får alle tilsendt en Angry Birds-pakke med en hovedtelefon, en brille med bevægelige øjenbryn og et sæt 3D-magneter.

‘Power your day’ med Panasonic og Angry Birds

Under mottoet ‘Power your day’ arbejder Panasonic entusiastisk sammen med energiske mærker som The Angry Birds Movie. Ved hjælp af de genkendelige hovedpersoner – som farver salgsmaterialet og emballagen – sætter Panasonic ekstra fokus på sine mange forskellige batterier.

  • Red farver Evolta-batteriet (High Premium-alkalinesortiment): det forsyner den nye generation af elektroniske apparater med energi – højere ydeevne og længere levetid.
  • Bomb gør reklame for Pro Power-batteriet (Premium-alkalinesortiment): det leverer altid og overalt pålidelig energi til apparater med højt og gennemsnitligt forbrug - holder 85 % længere end standardbatteriet.
  • Chuck støtter Everyday Power-batteriet (standardsortiment inden for alkalinebatterier): det garanterer det ideelle forhold mellem pris og kvalitet til ofte anvendte apparater - det holder 50 % længere end standardbatteriet.

Find her ud af mere om Panasonics produktsortiment.  

 

Ann-Sophie Cardoen ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium