Oplev dit livs rejseeventyr

Oplev dit livs rejseeventyr

Tag med rygsæk igennem Europa i eneloop expedition 2100

Eventyrlystne vandreentusiaster kan nu melde sig til deres livs rejseeventyr eneloop expedition 2100 søger nemlig tre tomandshold, som har lyst til at backpacke igennem Europa i 120 dage.  Eventyrerne får udleveret genopladelige eneloop™-batterier som byttemiddel, lommepenge, outdoorudstyr og en drone til gengæld for en flittigt udfyldt facebookside.  Under ekspeditionen skal hvert hold desuden løse en række udfordringer for at optjene point.  Ved målstregen kan de nemlig indkassere en donation på 21.000 euro til et godt grønt formål – og selvfølgelig en flot præmiepakke til alle holdmedlemmer.  Så hvis du drømmer om en (gratis!) vandretur igennem Europa og har lyst til at dele dit eventyr med hele onlineverdenen, så skynd dig at surfe til www.eneloopexpedition.com.

I eneloop expedition 2100 dyster tre tomandshold mod hinanden i en vandretur på 2.100 kilometer og 120 dagen igennem Europa. Undervejs optjener de point ved at vinde udfordringer. Den 23. juni 2017 påbegynder de tre hold deres rejseeventyr i hvert sit land (Storbritannien, Polen eller Danmark) – læs: til fods, med et minimalt miljømæssigt fodaftryk.  Deres mål er at krydse målstregen i Milano den 20. oktober 2017 med flest mulige point. Pointene optjener de undervejs ved at vinde udfordringer.

Støtte fra fanbase derhjemme og online
Men holdene står ikke alene – for deres fans derhjemme og på nettet kan følge alt online på en unik Facebook-holdside og på eneloop expedition 2100's generelle hjemmeside og Facebookside. Her kan de besøgende se, hvilke udfordringer de enkelte hold skal løse, hvor mange point de har optjent i tidligere udfordringer, og hvor mange kilometer de har tilbagelagt. Gennem de sociale medier giver alle holdene os desuden et kig bag skærmen og kan bede andre personer om hjælp til at løse deres udfordringer.

Støt et godt grønt formål
Oplevelsen er ikke det eneste, holdene får ud af det – hvert hold skal nemlig vælge en miljøvenlig organisation, som de samler penge ind til. Ved målstregen donerer eneloop 21.000 euro til vinderholdets gode formål og 2.100 euro til de øvrige holds organisationer. Ud over eventyret og penge til velgørende formål vinder alle holdene hele deres ekspeditionsudrustning samt en flot præmiepakke fra Panasonic.

Ekstra power med eneloop  
eneloop sender ikke kandidaterne tomhændede af sted! Ud over ugentlige lommepenge får hvert hold en ladning bæredygtige eneloop-batterier som byttemiddel. Disse batterier er opladet med solenergi og kan genoplades op til 2.100 gange – svarende til antallet af kilometer i eneloop expedition 2100. Den, der vælger eneloop, vælger en bæredygtig livsstil. Og det er hele ideen bag ekspeditionen. Derfor vil eneloop gerne støtte miljøvenlige organisationer, som har den samme fremtidsvision.

Alle deltagere er vindere  
Er du interesseret, skal du tilmelde dig sammen med en holdkammerat senest den 17. april 2017. Alle, som er fyldt 18 år, er bosiddende i Europa og har fri mellem den 23. juni og 20. oktober 2017, kan deltage. Læs mere på www.eneloopexpedition.com eller på eneloop expedition 2100's Facebookside.

Kontakt os
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium