Nye initiativer hjælper eneloop med at fortsætte sin positive indvirkning

Nye initiativer hjælper eneloop med at fortsætte sin positive indvirkning

Panasonics bæredygtige batterimærke, eneloop, og dets grønne budskab er ved at få fart med en række nyligt annoncerede initiativer, der sættes i gang inden længe.

Panasonics eneloop-serie tilbyder færdige genopladelige batterier, der er blevet populære på grund af deres grønnere fodaftryk og høje niveau af kvalitet og pålidelighed. De pålidelige batterier, som fremstilles i Japan, forlades med solenergi og kan bruges op til 2.100 gange (afhængigt af batteritypen). De bruges over hele verden i både personlige og professionelle opsætninger og er et mere omkostningseffektivt og miljøvenligt alternativ til engangsbatterier.

En tilfreds kunde
Som en officiel partner for Cirque Du Soleil® har eneloop gjort et positivt indtryk som en del af Cirque Du Soleil® TOTEM-turnéen. Lydtekniker, Stephen Mendi udtaler: "Vi er mere end tilfredse med eneloop-batterierne, da de har en fantastisk kapacitet til at blive opladet og afladet. Sammenlignet med andre mærker, holder de deres opladning meget godt, selv med tiden når de ikke bruges. Vi vil fortsætte med at bruge eneloop i meget lang tid".

De seneste udviklinger
Panasonic er kommet med nogle nylige annonceringer i forhold til yderligere tilbud som en del af eneloop-serien. Desuden vil virksomheden lancere en kampagne for at indsamle penge til ikke-statslige organisationer (NGO'er) og for at sprede eneloops budskab: "Et bedre liv, en bedre verden". De underliggende budskaber fremhæver bevarelsen af jordens skønhed ved at genoverveje, hvordan verden forbruger produkter, ved hjælp af genopladelige batterier, der er bedre for miljøet og for Moder Natur.

Reduceret affald
Panasonic har introduceret en ny holdbar, genanvendelig emballage til eneloop-serien, som i øjeblikket kun er tilgængelig online. Den nye emballage, som er fremstillet af genanvendt PET, er et alternativ til den originale emballage til engangsbrug. Dette vil medvirke til at reducere mængden af affald, der ender på lossepladsen. Den robuste nye emballage fungerer som et opbevaringshus, der er nyttigt både i hjemmet og på kontoret.

Praktisk genopladning
En ny USB-oplader i lommestørrelse til eneloop-batterier blev lanceret i sidste uge. Den bærbare CC80-batterioplader har to åbninger til at oplade to batterier samtidig. Opladeren er kompakt og let, og den er bekvem for rejsende og dem, der konstant er på farten.

Vi giver tilbage til samfundet
Panasonic annoncerer også kampagnen "[RE]CHARGE Activation", der har til formål at udødeliggøre planetens skønhed og sørge for, at den forbliver på den måde. Den 4-uger lange fotokampagne bestående af tre hold tager på en rejse gennem Europa. Kampagnen har til formål at indsamle penge til tre NGO'er, samtidig med at den øger bevidstheden om eneloops bæredygtighedstilgang.

Holdene vil tage billeder i henhold til otte forskellige temaer, der er udvalgt for at fremvise planetens mange skønheder. Hvert hold lægger deres bedste temabillede online, hvor offentligheden kan "synes godt om" dem. Jo flere "synes godt om" der genereres, desto flere penge bliver der indsamlet til den dedikerede NGO. Derudover vil turen også foregå i elbiler.

Story image

 

 

 

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK BBN
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium