Ny Panasonic-app hjælper med at finde det rigtige batteri

Ny Panasonic-app hjælper med at finde det rigtige batteri

Torsdag den 26. oktober 2017 — I en verden, som summer af moderne elektronik, kan det være svært at finde den rigtige type batteri til en bestemt enhed. Det er her, Panasonic Energy Europe kommer ind i billedet. Den førende batteriproducent har lanceret sin "Panasonic Battery App" – en brugervenlig mobilapp, der gør det muligt for købere hurtigt og nemt at finde det batteri, de har brug for.

Panasonics batterisortiment omfatter 4 forskellige alkaline-batterier alene: EVOLTA, Pro Power, Everyday Power og Alkaline Power – hver med forskellige kapaciteter. Da forskellige enheder kræver forskellige energiniveauer, vil Panasonic Energy Europe hjælpe batterikunderne med at se skoven for bare træer ved at vejlede dem gennem deres køb. Selvom batteri-appen er designet til at lette søgningen efter batterier, indeholder den også nogle sjove ekstra funktioner. Den har følgende funktioner:

1. Brug "Find My Battery" til at finde det rigtige batteri

Du kan bruge funktionen "Find my Battery" til at lære, hvilket batteri du har brug for til en bestemt elektronisk enhed ved at vælge fra en liste over enkle ikoner. Hvis du ikke kan finde en enhed på listen, skal du vælge "other appliances". Så snart du har valgt en enhed og en batteristørrelse, foreslår appen de bedst egnede Panasonic-batterier. Den giver dig også yderligere information for at forhindre dig i at købe den forkerte type batterier ved et senere køb.

2. Vælg funktionen "Augmented Reality" for en overnaturlig oplevelse

Ud over appens primære funktioner blev der tilføjet en tredje og mere smart funktion. Funktionen "Augmented Reality" tillader smartphone-brugere at tilføje en ekstra dimension til deres billeder. Da temaet ændrer sig igennem forskellige kampagner, vil AR-funktionen først fremkalde Spider-Man – en reference til Panasonics nyeste co-branding-projekt: den nye film "Spider-Man: Homecoming". Desuden kan europæiske Spider-Man-fans indtil den 31. december 2017 vinde en tur til New York ved at forsøge at fange så mange som muligt i deres (digitale) net – ligesom den rigtige Spider-Man.

Panasonic Battery App er tilgængelig i Google Play og App Store fra og med 26. oktober.

Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant at ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager at Panasonic Energy Europe NV