Maak je klaar voor een explosieve wedstrijd!

Maak je klaar voor een explosieve wedstrijd!

Panasonic en Angry Birds gaan voor de overwinning

Met de Europese filmrelease op 11 mei in het vizier verkleden heel wat Angry Birds-fans zich met Angry Birds-wenkbrauwen, -veren en -snavels. Waarom? Om mee te doen aan de unieke Panasonic Angry Birds lookalike-wedstrijd. Deelnemers worden uitgedaagd om foto's te nemen van zichzelf als een Angry Bird om een van de fantastische Angry Birds-prijzen te winnen.  

Vanaf 11 mei 2016 zullen fans van Angry Birds de belevenissen van al hun favoriete personages op het witte doek kunnen meemaken. Samen met Angry Birds heeft Panasonic een leuke lookalike-wedstrijd georganiseerd met een geweldige prijzenpot, om het aftellen nog spannender te maken. De deelnemers kunnen hun look zelf in mekaar knutselen, ofwel wenkbrauwen, snavels en andere accessoires downloaden van de wedstrijdwebsite om zichzelf om te toveren in hun favoriete vogel.   

De eerste prijs is een vakantie in Kroatië voor een gezin van vier personen. Daarnaast zijn er massa's Angry Birds-artikelen te winnen gaande van zachte Red, Chuck en Bomb-stressballen, speelgoedsets waarmee je Pig City kunt opbouwen en stukschieten, tot coole Angry Birds-koptelefoons, brillen, tassen, enz. 

Op https://angrybirds.panasonic-batteries.com/nl vind je meer informatie. 

 
“Power your day” met Panasonic en Angry Birds

Het partnerschap met Angry Birds geeft Panasonic de kans om klanten extra bewust te maken van hun uitgebreide gamma aan geavanceerde batterijoplossingen. De hoofdpersonages van de film – Red, Chuck en Bomb – staan op al het nieuwe promotiemateriaal en alle verpakkingen om de "Power your day"- slogan van Panasonic over te brengen. Bekijk de grappige promotiefilmpjes met Angry Birds-personages via de volgende links:

Ben je benieuwd waarom Panasonic Energy precies met Angry Birds samenwerkt?
Vraag je je af waar bliksemsnelle Chuck zijn energie vandaan haalt? 
Waarom Panasonic-batterijen ons verder zullen brengen dan we ons kunnen inbeelden?
Of hoe Panasonic-batterijen energie kunnen leveren die (letterlijk) verder gaat?

Ann-Sophie Cardoen ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium