Maak je klaar voor een explosieve wedstrijd!

Maak je klaar voor een explosieve wedstrijd!

Panasonic en Angry Birds gaan voor de overwinning

Met de Europese filmrelease op 11 mei in het vizier verkleden heel wat Angry Birds-fans zich met Angry Birds-wenkbrauwen, -veren en -snavels. Waarom? Om mee te doen aan de unieke Panasonic Angry Birds lookalike-wedstrijd. Deelnemers worden uitgedaagd om foto's te nemen van zichzelf als een Angry Bird om een van de fantastische Angry Birds-prijzen te winnen.  

Vanaf 11 mei 2016 zullen fans van Angry Birds de belevenissen van al hun favoriete personages op het witte doek kunnen meemaken. Samen met Angry Birds heeft Panasonic een leuke lookalike-wedstrijd georganiseerd met een geweldige prijzenpot, om het aftellen nog spannender te maken. De deelnemers kunnen hun look zelf in mekaar knutselen, ofwel wenkbrauwen, snavels en andere accessoires downloaden van de wedstrijdwebsite om zichzelf om te toveren in hun favoriete vogel.   

De eerste prijs is een vakantie in Kroatië voor een gezin van vier personen. Daarnaast zijn er massa's Angry Birds-artikelen te winnen gaande van zachte Red, Chuck en Bomb-stressballen, speelgoedsets waarmee je Pig City kunt opbouwen en stukschieten, tot coole Angry Birds-koptelefoons, brillen, tassen, enz. 

Op https://angrybirds.panasonic-batteries.com/nl vind je meer informatie. 

 
“Power your day” met Panasonic en Angry Birds

Het partnerschap met Angry Birds geeft Panasonic de kans om klanten extra bewust te maken van hun uitgebreide gamma aan geavanceerde batterijoplossingen. De hoofdpersonages van de film – Red, Chuck en Bomb – staan op al het nieuwe promotiemateriaal en alle verpakkingen om de "Power your day"- slogan van Panasonic over te brengen. Bekijk de grappige promotiefilmpjes met Angry Birds-personages via de volgende links:

Ben je benieuwd waarom Panasonic Energy precies met Angry Birds samenwerkt?
Vraag je je af waar bliksemsnelle Chuck zijn energie vandaan haalt? 
Waarom Panasonic-batterijen ons verder zullen brengen dan we ons kunnen inbeelden?
Of hoe Panasonic-batterijen energie kunnen leveren die (letterlijk) verder gaat?

Ann-Sophie Cardoen ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over Panasonic Energy Europe NV

OVER PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe met hoofdzetel in Zellik, bij Brussel (België), maakt deel uit van Panasonic Corporation, een vooraanstaande aanbieder van elektrische en elektronische apparaten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op het vlak van consumentenelektronica is Panasonic vandaag de grootste batterijenproducent van Europa. Er zijn productie-eenheden in Tessenderlo (België) en Gniezo (Polen). Panasonic Energy Europe levert “mobiele” energie in meer dan 30 Europese landen. Het brede productassortiment bestaat uit herlaadbare batterijen, laders, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en speciale batterijen (zoals hoorbatterijen, photo lithium, lithium knoopcellen, micro-alkaline, zilveroxide). Meer informatie vind je op www.panasonic-batteries.com.

OVER PANASONIC

Panasonic Corporation is wereldwijd één van de belangrijkste ontwikkelaars en producenten van elektronische producten voor privaat, zakelijk en industrieel gebruik. Het in Osaka (Japan) gevestigde concern behaalde op 31 maart 2018 een nettoresultaat van 61,4 miljard euro. Panasonic streeft naar het realiseren van een beter leven en een betere wereld, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan de ontwikkeling van de maatschappij en bijdraagt tot het geluk van alle mensen op de wereld. Panasonic vierde zijn 100everjaardag in 2018. Meer informatie over het bedrijf en de Panasonic-merken op www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium