Lad [RE]CHARGE-rejsen begynde: En køretur der øger bevidstheden omkring bæredygtighed

Lad [RE]CHARGE-rejsen begynde: En køretur der øger bevidstheden omkring bæredygtighed

Den 7. oktober 2019, Zellik - Panasonics bæredygtige genopladelige batterimærke, eneloop, har i samarbejde med bilfabrikanten Jaguar, lavet en kampagne for at skaffe midler til ikke-statslige organisationer (ngo'er), der beskæftiger sig med miljø- og bæredygtighedsprojekter.

 

eneloop Panasonic og Jaguar var stolte af at se [RE]CHARGE Activation-kampagnen starte ved et kick-off -event, der blev afholdt i Frankfurt, Tyskland, den 4. oktober. [RE]CHARGE Activation er en fire uger lang tur gennem Europa fyldt med action, som har til formål at skabe opmærksomhed om bæredygtighed og miljø.

Den fantastiske rejse begynder

Tre fotografduoer har startet turen. Ved kick-off-eventet blev de forskellige teams orienteret af repræsentanter fra eneloop Panasonic, Jaguar og ngo'erne om de endelige ruter, brugen af udstyr, forventede forhold og andre praktiske ting.

Holdene vil køre tre forskellige ruter gennem Tyskland, Danmark, Ungarn, Polen, Kroatien, Tjekkiet, Litauen, Letland, Østrig, Serbien, Estland og Sverige. Holdene kørte ud ved solnedgang klokken 17:00 lokal tid.

At indfange essensen af moder natur

Turen sætter moder natur i centrum. De forskellige fotograf-teams vil tage billeder af alt det flotte som de ser på deres ved, med kameraer som drives af eneloop-batterier, mens de kører i I-PACE, Jaguars elektriske SUV.

Billederne offentliggøres online, hvor offentligheden kan "like" dem. Holdet med flest 'likes' vil samle mest muligt ind til deres NGO'er miljøprojekter. NGO'erne som deltager er African Conservation Foundation, Rainforest Trust og Aktionsgemeinschaft Artenschutz. Disse organisationer arbejder alle med at beskytte truede dyre- og plantearter såvel som deres levesteder i forskellige lokalsamfund.

At sætte et eksempel

eneloop og Jaguar håber, at andre virksomheder vil følge i deres fodspor og samarbejde om at opnå ‘‘A Better Life, a Better World’, som er Panasonics brandfilosofi. Begge virksomheder er globalt kendte som producenter af højtydende produkter, og eneloop-batterier og Jaguar I-PACE er eksempler på deres investering i innovation, der minimerer miljøpåvirkningen.

Miljøvenlig

eneloop-batterierne kan genoplades med solenergi og oplades op til 2.100 gange. Sammenlignet med engangsbatterier er de bedre for miljøet og reducerer affald, og er fuld af kraft og pålidelighed.

I-PACE, der blev kåret til ‘European Car of the Year’, ‘World Car of the Year’ and ‘World Green Car’ i 2019, drives af to elektriske motorer og frigiver ingen skadelige emissioner. Det er Jaguars første fuldstændig elektriske SUV. Dem der deltog i kick-off-eventet blev inviteret til en I-PACE testkørsel.

Din stemme er vigtig

Følg [RE]CHARGE Activation-rejsen og deltag i kampagnen på Facebook og Instagram ved at like dine yndlingsbilleder.

For mere information om dette samarbejde, besøg [RE]CHARGE Activation-hjemmesiden

PR_start_RECHARGE_DA.pdf PR_eneloop_Start RECHARGE_DA.pdf - 107 KB PR_start_RECHARGE_DA.doc PR_eneloop_Start RECHARGE_DA.docx - 63 KB

 

Om Panasonic Energy Europe NV

Panasonic Energy Europe har hovedkvarter i Zellik nær Bruxelles i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, en førende global producent af elektroniske og elektriske artikler. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. Europæiske produktionsfaciliteter selskabets ligger i Tessenderlo, Belgien, og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end 30 europæiske lande. Selskabets forskelligartede produktprogram omfatter genopladelige batterier, opladere, zink-carbon, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, fotolithium-, lithiummønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier). Få mere at vide på http://www.panasonic-batteries.com/.                                                                                                                                        

Panasonic Corporation er en af verdens førende aktører inden for udvikling og fremstilling af elektroniske produkter til en lang række anvendelsesområder inden for bolig, erhverv og industri. Panasonic, der er baseret i Osaka, Japan opnåede i regnskabsåret der sluttede 31. marts 2018, en samlet nettoomsætning på ca. 61,4 milliarder Euro. Panasonic fokuserer på at skabe et bedre liv og en bedre verden ved at bidrage til den løbende udvikling af samfundet og menneskers lykke over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få mere at vide om koncernen og Panasonic brandet på www.panasonic.com.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium