Laatste rechte lijn eneloop expedition 2100 ingezet

Laatste rechte lijn eneloop expedition 2100 ingezet

De laatste rechte lijn naar Milaan is ingezet: op vrijdag 20 oktober bereiken de deelnemers aan de eneloop expedition 2100 de finish. Het duo met de hoogste score loopt een cheque van 21000 euro tegemoet voor het groene doel die ze in de wedstrijd vertegenwoordigen. Bij hun aankomst kunnen ze hun batterijen opladen met de nieuwe reeks batterijladers van wedstrijdorganisator Panasonic Energy Europe.

De Europese trektocht voor het groene doel loopt op zijn eind; de trekkers van de eneloop expedition 2100 hebben hun ‘City Stops’ succesvol afgerond en zetten de eindsprint in naar de finish in Milaan. Ze kunnen hun score nog aandikken door hun tegenstanders te overtreffen op Facebook en tijdens de 2 laatste duels en groene opdrachten. Deze week tonen ze op hun teampagina hoe zij een wedstrijddag beleven, als een blik achter de schermen op hun online expeditiedagboek.

Panasonic Energy Europe lanceert symbolisch een nieuwe reeks eneloop-batterijladers net voor de wedstrijdfinale. Het nieuwe gamma omvat 3 opladers voor herlaadbare eneloop-batterijen: een slimme oplader met LCD-scherm en USB-poort, een extra grote voor 8 AA- of AAA-batterijen en een compacte trekkersversie met USB-aansluiting. De batterijen van eneloop kunnen gemiddeld 2100 keer herladen worden met een minimaal capaciteitsverlies. Eerder deze maand bracht de wedstrijdorganisator een speciale editie eneloop-batterijen uit in de tinten van de expeditie.

Vrijdag 20 oktober maakt Panasonic eneloop de winnaars bekend via www.facebook.com/eneloopexpedition en www.eneloopexpedition.com.

 

Over de eneloop expedition 2100
De eneloop expedition 2100 is een met opdrachten doorspekte trektocht van 120 dagen, dwars door Europa. De wedstrijd beslaat zo’n 2100 km en dankt haar naam aan de duurzame eneloop-batterijen van Panasonic, die gemiddeld 2100 keer herladen kunnen worden. Drie duo’s uit het Verenigd KoninkrijkPolen en Denemarken nemen het tegen elkaar op voor een donatie van 21000 euro aan een milieu-organisatie naar keuze. De organisaties van de runners-up krijgen elk een schenking van 2100 euro.

De teams worden gesponsord door Columbia Sportswear (outdoorkledij), Nordisk (outdoormateriaal), Xiro (drones), Fairphone (milieuvriendelijke smartphones), T-mobile Austria (mobiele abonnementen), Sparkle(socialmediadisplays), Adventure Food (kampeermaaltijden), Husky(outdoormateriaal) en Panasonic (elektronische apparaten en eneloop-batterijen als ruilmiddel).

Contacteer ons
Julie Post Junior Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Julie Post Junior Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium