Hvis du vil vinde en rejse til at se Cirque du Soleil® optræde i Las Vegas, er det ved at være sidste chance.

Hvis du vil vinde en rejse til at se Cirque du Soleil® optræde i Las Vegas, er det ved at være sidste chance.

Zellik, 21. november 2019 –  Panasonic and Cirque du Soleil  minder de europæiske fans om, at deres farverige samarbejde fortsætter indtil årets udgang. Dette betyder, at hovedpræmien i form af en rejse for to til Las Vegas stadig kan vindes sammen med ugentlige præmier. Alt, hvad det kræver, er du besvarer en hurtig online-undersøgelse bestående af fem spørgsmål.

Tidligere i år gik Panasonic Energy og Cirque du Soleil igen efter succesen med deres co-branding-kampagne i 2018. Siden april har Panasonic afholdt en konkurrence og opfordret alle sine dedikerede europæiske fans til at deltage ved at udfylde et kort spørgeskema på kampagnewebstedet. Konkurrencen afsluttes officielt den 29. december 2019, så der er stadig en chance for at deltage.

Inspirerende og kreativ

I forbindelse med sidste års samarbejde blev de heldige vindere af to separate onlinekonkurrencer fløjet til henholdsvis Montréal, det internationale hovedkvarter for Cirque du Soleil og Las Vegas, for at se et blændende show med disse nu verdenskendte kunstnere. Bring Magic Alive-kampagnen appellerede til deltagernes kreative side ved at få dem til at redigere uddrag af spændende Cirque du Soleil -forestillinger. De blev derefter bedt om at være værter for online shows for deres familier og venner.

Hovedpræmien i dette års konkurrence sender endnu engang vinderne på vej mod lysene i Vegas for en visuelt tiltrækkende oplevelse fyldt med akrobatik. For at få chancen for at vinde, skal deltagerne besøge det dedikerede kampagnewebsted for at besvare fem korte spørgsmål om deres opfattelse og brug af batterier. Disse svar hjælper med at styrke Panasonics udvikling af endnu mere innovative produkter.

Massevis af præmier i konkurrencen

Når man har besvaret de fem spørgsmål, får man chancen for at vinde hovedpræmien, hvis man kan gætte tallet, der er tættest på det rigtige svar på spørgsmålet, ”Hvor mange deltagere har set showet TOTEM™ af Cirque du Soleil, der i øjeblikket turnerer Europa, fra dets skabelse i 2009 frem til december 2018?”

Derudover vil der fortsat være fem ugentlige trøstepræmier helt frem til slutningen af dette år. Deltagere har chancen for at få vinde et kompakt kamera, en juicepresser, hovedtelefoner, en skæg-/hårtrimmer eller en genopladelig elektrisk tandbørste. De spændende præmier kan ses i detaljer på kampagnens destinationsside.

Stærke brands går sammen

Panasonic er en officiel partner til Cirque du Soleils turnéudstillinger i Europa og spiller en vigtig rolle i at bringe TOTEMs magi til live. Panasonic-batterier hjælper med at styrke forskellige elementer i showet, inklusive deres lydudstyr. Derudover hjælper partnerskabet Panasonics brand med at appellere til et bredere publikum og øge forbrugernes bevidsthed om virksomhedens omfattende sortiment af kvalitetsbatterier.

Oplev Cirque du Soleils glans

Besøg konkurrencewebstedet for at se storslåede billeder af de talentfulde kunstnere fra showet TOTEM af Cirque du Soleil. Det vellykkede partnerskab er også synligt i mere end 30 europæiske lande, hvor co-brandede salgsprodukter indeholder strålende billeder af Cirque du Soleils kunstnere. Disse specialpakker lokker de europæiske borgere til at deltage i konkurrencen. Tiden er dog ved at løbe ud. Konkurrencen afsluttes den 31. december.

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
2019_11_21_PR_reminder_CDS_DA.pdf 105 KB 2019_11_21_PR_reminder_CDS_DA.docx 43 KB

 

Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium