eneloop udfordrer forbrugerne til en europæisk fotokonkurrence

eneloop udfordrer forbrugerne til en europæisk fotokonkurrence

For at gøre sit publikum mere bevidst om sine miljøvenlige genanvendelige og genopladelige eneloop batterier, har Panasonic Energy Europe organiseret en fotokonkurrence med temaerne bæredygtighed og miljø.

Hvert år bliver cirka 300 millioner batterier anvendt i hele verden, en svimlende 90.000 tons, der ender som husholdningsaffald alene i Europa.

Drevet af bekymring for fremtidens miljø udviklede Panasonic Energy Europe eneloop, der er et revolutionerende genopladeligt batteri. Ikke alene kan batteriet genoplades op til 2100 gange, men det er også præ-opladet med solenergi, hvilket gør det umiddelbart brugbart og har en lav selvafladningsrate. Panasonic eneloop batteri tilbyder kunderne et helt nyt livsstilsvalg: et miljøvenligt batteri, der giver mange økonomiske fordele sammen med den høje effekt, som de forlanger.

Fem chancer for at vinde
For at hjælpe med at øge forbrugernes bevidsthed om eneloop batterier, afholder Panasonic en international fotokonkurrence, som begyndte den 1. december 2015 og slutter den 31. december 2016. Forbrugerne bliver udfordret til at tage billeder om temaerne bæredygtighed, natur, miljø, etc. - i forbindelse med brugen af eneloop genopladelige batterier - og uploade deres bedste billede til et fotogalleri. De kan dele deres foto via sociale medier og opmuntre familie og venner til at ’like it’. Billedet med de fleste 'like it' overordnet set pr. tema vinder en af Panasonics nyeste højteknologiske kameraer samt et sæt eneloop genopladelige batterier med CC16 smarte & hurtige oplader. De to billeder med flest stemmer pr. land (ekskl den samlede vinder) modtager et sæt eneloop genopladelige batterier med en CC16 oplader.

Der er fem separate fotokonkurrencer i alt, hver med fokus på et forskelligt ’grøn ’ tema. Det første var ’ØKOLOGISK’ (økologisk landbrug og køkken eller bymæssig havearbejde), som også var inspirationen til det seneste begrænsede oplag af eneloop batterier. Den første konkurrence sluttede den 2. februar 2016. Den vindende fotograf var Hałaburda Andrzej, som gik herfra med et fantastisk Lumix Smart Camera CM1 og et sæt ØKOLOGISKE eneloop genopladelige batterier med CC16 oplader. ’VINTER’ temaet, der i øjeblikket kører startede den 3. februar 2016 og vinderne vil blive offentliggjort den 1. april 2016. De vil modtage et fabelagtig Panasonic action cam HX-A1 og 2 sæt eneloop pro genopladelige batterier med CC16 oplader. eneloop pro batteri kan tjene som en muse for dette andet tema, da det anbefales til brug i ekstreme lave temperaturer (- 20 °) og for højenergi krævende enheder, såsom fotoimpuls lommelygter.

Interesseret i at tage udfordringen op? Upload dit bedste billede via https://photochallenge.panasonic-eneloop.eu/da.

Julie Post Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium