eneloop støtter grønne organisationer med to storstilede europæiske projekter

eneloop støtter grønne organisationer med to storstilede europæiske projekter

Mens tilmeldingerne til eneloop-ekspedition 2100 strømmer ind, er eneloops European Photo Challenge nu kommet til sin sidste udgave.  Med begge konkurrencer kan der vindes penge til organisationer med en bæredygtig fremtidsvision.

Tag med rygsæk gennem Europa og støt dermed et godt grønt formål
eneloop-ekspedition 2100 dyster tre tomandshold mod hinanden på en vandretur på 2100 kilometer og 120 dage igennem Europa. Deres mål? At nå afslutningen i Milano med så mange point som muligt, som de tjener ved at vinde opgaver undervejs.

Hvert hold tilslutter sig endvidere en grøn organisation, som det samler penge ind til – eneloop giver ved målet 21.000 euro til det vindende holds gode formål og 2100 euro til de to andre holds organisationer. Ud over eventyret og penge til velgørende formål vinder alle holdene hele deres ekspeditionsudrustning samt en flot præmiepakke fra Panasonic.

Man kan stadig tilmelde sig indtil den 17. april 2017. Alle, som er fyldt 18 år, er bosiddende i Europa og har fri mellem den 23. juni og 20. oktober 2017, kan deltage. Læs yderligere detaljer på www.eneloopexpedition.com eller på eneloop expedition 2100-Facebookpagina.

Deltag i den sidste eneloop European Photo Challenge
I øjeblikket løber også den sidste udgave af eneloop European Photo Challenge. Til og med den 31. marts kl. 10 kan (amatør)fotografer fra hele Europa stadig indsende deres bedste naturfoto omkring emnet "kommunikation". Den, der opnår flest likes med sit billede, vinder.

Fotokonkurrencen blev startet af Panasonic Energy Europe i december 2015 for at gøre offentligheden bekendt med de miljøvenlige eneloop-batterier. I denne sidste fase ligger fokus på eneloop-lite-batterier, der kan oplades indtil 3000 gange (specielt til apparater med et lavt forbrug som f.eks. DECT-telefoner).

Med hver udgave af European Photo Challenge hjælper eneloop samtidig to miljøorganisationer. Såvel den organisation, der er forbundet med fotografiet med de fleste stemmer, som den organisation, der oftest vælges af deltagerne, modtager en gave på 5000 euro. Deltagere har desuden chancen for at vinde et Panasonic DMC-G80MEF-K-kamera til en værdi af 1000 euro og eneloop-batterier og ladere.

Vindere af Ocean-udgaven
De nederlandske organisationer Bite Back og Sea First kunne modtage præmien i forbindelse med forrige udgave — med det passende emne ‘Ocean’.

Bite Back anvender de 5000 euro til at skabe større bevidsthed omkring virkningen af forbruget af kød og mælkeprodukter på dyr og på naturen i det hele taget. Endvidere opfordrer de folk til at spise mere grønt og til at bekæmpe dyrenes lidelser i delfinarier.

Den oplysende organisation Sea First Foundation fortæller elever og studerende i skolen om, hvor vigtigt et sundt hav er, og hvilke trusler og løsninger der findes. Den arbejder også for havdyrenes velbefindende. Med de 5000 euro fra Panasonic laver Sea First en animationsfilm om delfiner, der lever vildt, over for delfiner i fangenskab. For de tiloversblevne penge vil de igen besøge flere skoler. 

Kontakt os
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium