eneloop™ lægger mere energi i sin grønne vision

eneloop™ lægger mere energi i sin grønne vision

Panasonic øger sin støtte til bevarelse af miljøet

Panasonic Energy Europe afslutter snart den fjerde udgave af den europæiske eneloop-fotoudfordring. Denne europæiske konkurrence er målrettet fotografer, men den støtters også miljømæssig velgørenhed og organisationer. Under konkurrencen er der præmier til det foto, der modtager flest stemmer og to donationer på € 5000 til de organisationer, der giver naturen en hjælpende hånd. 

På denne måde understreger Panasonic vigtigheden som mærket lægger på bæredygtighed ved ikke bare at tilbyde overlegne miljøvenlige produkter med sine genopladelige eneloop-batterier, men også ved at yde finansiel støtte til organisationer, der deler seleksabet grønne vision - Panasonic vil fortælle os mere om deres miljøfokus på photokina, den internationale messe i Køln. 

I sidste runde af konkurrenen var Natuurpunt en af de miljøorganisationer, der va heldige nok til at få glæde af en donation på 5000 euro. Den flamske organisation vil bruge midlerne til at forbedre levesteder for bævere og oddere - to pattedyr der er sjældne i Belgien. Panasonic donerede også 5000 euro til WWF Belgien hvor pengene blev afsat til den rumænske organisation The Center for the Rehabilitation of Orphan Bear Cubs (center for rehabilitering af forældreløse bjørneunger). Alle miljøorganisationer der er tilknyttet den aktuelle konkurrence findes på vores hjemmeside

Sommer erstattes af ‘ocean
Sommerudgaven
af den europæiske eneloop fotoudfordring er ved at være slut, og vinderen vil blive annonceret 14. oktober 2016 - den heldige vinder vil modtage et Panasonic HC-VX870-videokamera til en værdi af 680 euro, et sæt eneloop-batterier og en smart&quick-oplader. Læs mere om, hvordan man deltager og se de mest populære sommerbilleder indtil videre på hjemmesiden.

Temaet for den næste udgave, som køre fra begyndelsen af oktober til slutningen af december, er ‘ocean. Fotografen, der tager det foto med oceantema, som får flest stemmer, vinder et Lumix DMC-FT5 til en værdi af 330 euro. Hovedpræmien vil blive udleveret i midten af januar, og du kan læse mere om fotokonkurrencen her.

Grønne batterier i forskellige blå nuancer
eneloop er Panasonics ‘grønne genopladelige batteri, der nu fås i flotte blå nuancer ‘ i en ny Ocean-pakke, der er produceret i begrænset oplag. Batterierne kan genoplades op til 2100 gange, holder længere end alkaline-batterier og klarer sig bedre ved lave temperaturer (ned til -20 °C). Derudover leverer de energi i længere tid end de traditionelle Ni-MH-batterier. Traditionelle Ni-MH-batterier virker ikke, når spændingen falder til under 1,1 volt, mens eneloop-batterier holder spændingsniveauet over 1,1 volt i længere tid. For fotografer, der bruger meget energikrævende udstyr, kan eneloop derfor være forskellen mellem at tage det perfekte billede eller gå glip af muligheden.

Få mere at vide om vores innovationer på photokina
Panasonic vil snart fremvise sine grønne initiativer på photokina-messen for den fotografiske og billedbehandlingsindustri – fra den 20. til 25. september i Köln (hal 3.2, Konrad Adenauer Saal). Pressemødet finder sted den 19. september 2016 fra 12:30 til 13:30. Derefter vil journalisterne få mulighed for at stille spørgsmål om eneloop, den europæiske fotoudfordring eller andre produkter i virksomhedens batterisortiment på Panasonics stand. Dette verdenskendt mærke blev tidligere frevist på IFA-messen i Berlin (fra 2. til 7. september), hvor dets innovative produkter blev modtaget af et begejstret publikum.

Panasonic logo
eneloop Photo Challenge logo
eneloop logo
Julie Post Project Manager at ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager at Panasonic Energy Europe NV