eneloop giver energi til miljøorganisationer

eneloop giver energi til miljøorganisationer

Panasonic gør noget godt for miljøet med europæisk fotokonkurrence

Panasonic Energy Europe offentliggør vinderne af den tredje eneloop European Photo Challenge. Ud over præmier til de mest populære fotografer donerer Panasonic 2 x 5000 euro til organisationer, der gør en indsats for miljøet. Sådan viser det globale brand sit fokus på bæredygtighed. Virksomheden tilbyder selv miljøvenlige løsninger med sine genopladelige eneloop-batterier og giver samtidig økonomisk støtte til foretagender med samme grønne vision.

eneloop er Panasonics "grønne" genopladelige batteri. Det miljøvenlige batteri er fra starten opladet med solenergi og kan genoplades op til 2100 gange. Sammenlignet med engangsbatterier går der således lang tid, før batteriet ender som affald. For at understrege sin bæredygtighedsvision støtter eneloop organisationer, som har den samme filosofi. Derfor har brandet bl.a. sponsoreret de afholdte EEAwards i Belgien – en energi- og miljøpris, der hylder indsatsen fra mere end 2000 personer og organisationer. Og derfor donerer Panasonic 2 x 5000 euro til miljøorganisationer gennem eneloop European Photo Challenge – hele tre gange.

Støtte til "grønne" fotografer og miljøorganisationer
I eneloop European Photo Challenge kan (amatør)fotografer i Europa indsende deres bedste "grønne" foto, som omhandler et bestemt tema. Fotoet skal herefter tilknyttes en af de deltagende miljøorganisationer. Den fotograf, hvis indsendte foto får flest stemmer på internationalt plan, vinder hovedpræmien og sikrer samtidig 5000 euro til den miljøorganisation, som er tilknyttet vinderfotoet. Derudover er der også præmier til de to mest populære fotos i hvert land, og den miljøorganisation, som får tilknyttet flest fotos, vinder ligeledes 5000 euro. Se listen over deltagende organisationer her. NB: Interesserede miljøorganisationer kan stadig nå at tilmelde sig.

Vinderne af FORÅRSKONKURRENCEN og startskuddet til SOMMERKONKURRENCEN
FORÅRSKONKURRENCEN løb fra 4. april til 30. juni 2016. Hovedvinderen blev Grzegorz Wojciechowski fra Polen. Vinderen præmieres med et Lumix G. DMC-GM5 fotokamera til en værdi af 700 euro og tjener 5000 euro til Natuurpunt, som er fotografens valgte miljøorganisation. WWF Belgium vinder ligeledes 5000 euro, da flest fotos har tilknyttet denne organisation. Temaet for den næste konkurrence (fra 4. juli til 30. september 2016) er SOMMER, og opgaven lyder: "Giv sommerens smukkeste farver en professionel indramning". Hovedpræmien er et Panasonic HC-VX870 videokamera til en værdi af 680 euro. Derudover vinder de to mest populære fotos i hvert land en flot præmie, og to miljøorganisationer får hver 5000 euro. Alle de heldige vindere offentliggøres den 30. september 2016.

Læs mere om konkurrencen her.
Se de hidtil mest populære fotos. Og se, hvordan du kan deltage.

Julie Post Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium