eneloop-ekspedition 2100 er klar til start

eneloop-ekspedition 2100 er klar til start

Fem hold eventyrere er nu klar til at konkurrere i ’Facebook-udfordringen’, det første slag i eneloop-ekspedition 2100.  Efter dette spændende løb er kun tre hold tilbage. I mellemtiden er eneloops succesfulde europæiske fotoudfordning nu afsluttet.

eneloop-ekspedition 2100 udvælger 5 hold til den første udfordring
eneloop-ekspedition 2100 er en 2100 km vandretur i hele Europa, hvor tre hold bestående af to personer (i sidste ende) konkurrerer mod hinanden. Hvert hold følger en europæisk vandrerute - fra København (Danmark), Cambridge (Storbritannien) eller Poznan (Polen) - til målstregen i Milano. Holdene konkurrerer om førstepræmien, et beløb på 21.000 euro, der skal doneres af eneloop (Panasonic) til en velgørenhed efter eget valg.

Den 28. april 2017, blev de 5 hold, der skal deltage i den første udfordring, annonceret. I denne første udfordring skal holdene skabe så stor en fanskare som muligt på deres holdside på Facebook mellem 1. maj og 1. juni. De har også fået stillet udfordringen med at skabe en kreativ film om deres hjemby og promovere den gennem sociale medier.  Holdene får point for antallet af likes på deres holdside, deres fanskares engagement og kreativiteten af deres film. Vil du vide mere om holdene? Besøg webstedet og Facebook-siden.

To af de 5 hold bliver reserver, og de resterende 3 hold vil blive inviteret med til Optagelsesdagen den 7. juni.  Denne afholdes hos konceptets skaber ARK Communication i Rupelmonde (Belgien). Holdene vil blive budt velkommen af organisationen (Panasonic Energy Europe og ARK) samt sponsorer. Disse omfatter Sparkle (displays til sociale medier), Adventure Food (øjeblikkelige måltider til udeaktiviteter), Husky (udespecialist), Panasonic og Columbia Sportswear (udetøj).

Holdene får udleveret alt det nødvendige udstyr til deres ekspedition - herunder demonstrationer - samt tips og tricks til at sikre en vellykket gennemførelse af udfordringen. De organisationer, som holdene er tilknyttet, vil blive bekræftet på Optagelsesdagen, og de vindende hold vil blive præsenteret officielt for offentligheden den 22. juni.  Men en smule af sløret vil blive løftet på webstedet og på Facebook-siden tidligere. Hold dig opdateret!


eneloops europæiske fotoudfordring var en bragende succes
I mellemtiden er den sidste eneloop-konkurrence - den europæiske fotoudfordring - nu afsluttet. Denne fotokonkurrence omhandlede de miljøvenlige eneloop-batterier fra Panasonic og fandt sted fra december 2015 til marts 2017. Europæiske fotografer indsendte deres foretrukne naturfotografier, der er forbundet med et bestemt tema. Billederne med flest likes blev præmieret. De deltagende lande var Belgien, Tyskland, Danmark, Estland, Frankrig, Storbritannien, Ungarn, Italien, Holland, Polen, Luxembourg og Malta.

Der var i alt 6 udgaver af fotoudfordringen, hver med to vindere per land og én samlet vinder. Landsvinderne blev belønnet med pakker af eneloop-batterier, mens de samlede vindere fik en større præmie (et kamera og batterier) og rejste penge til miljøorganisationer.  Der blev indsendt i alt 3120 fotografier, hvilket resulterede i 117 heldige vindere, og en donation på fra eneloop på 40.000 euro til velgørenhed

Kontakt os
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium