eneloop™ deler ud og vinder priser

eneloop™ deler ud og vinder priser

I anledning af sommerudgaven af European Photo Challenge donerer eneloop igen 5000 euro til to gode formål:  Animal Rescue Kefalonia og WWF Nederland er de heldige modtagere.  De vil bruge deres respektive beløb til at beskytte og hjælpe græske, herreløse dyr og livet i Nordsøen.  Ud over at uddele priser modtager eneloop også selv priser. Det bæredygtige batterimærke vandt nemlig førsteprisen i kategorien ‘Elektronik’ for eneloop gold display ved den polske konkurrence POS STARS 2016.

eneloop donerer 5000 euro til Animal Rescue Kefalonia og Verdensnaturfonden (WWF)  
Med European Photo Challenge fokuserer eneloop på (amatør)fotografer og miljøorganisationer. Foruden en pris til de mest populære billeder donerer batterimærket ved hver konkurrence nemlig to gange 5000 euro til et grønt formål. På den måde fremhæver Panasonic sin bæredygtige fremtidsvision. Ud over miljøvenlige produkter som f.eks. de genopladelige eneloop-batterier finansierer mærket nemlig organisationer, der deler den samme grønne vision.

Hovedprisen i sommerudgaven går til en hollænder: hun fik de fleste stemmer (nemlig 2376) og vinder et Panasonic HC-VX870-videokamera (til en værdi af 680 euro). Derudover tjener hun 5000 euro til det gode formål, som hun knyttede til billedet: Animal Rescue Kefalonia. Denne organisation arbejder til fordel for omstrejfende dyr på den græske ø Kefalonia: Alle herreløse dyr bliver reddet og plejet, de får husly og et nyt hjem.

Derudover donerer eneloop 5000 euro til Verdensnaturfonden (WWF) i Holland – den organisation, som de fleste billeder generelt knyttes til. De vil anvende pengene til beskyttelse af livet i Nordsøen. “De fleste forbinder ordet hav med noget iskoldt eller tropisk langt væk, men vores egen Nordsøen er også noget særligt. WWF gendanner østersbanker – de er næsten fuldstændig forsvundet. Et stort tab, da østers danner grundlag for meget af havlivet: Mange fisk, krabber, selv hajer, rokker og havfugle benytter østersbanker som føde, rugepladser og skjulested”, fortæller Aafke Braber, Nordsøekspert i Verdensnaturfonden.

Ekstra donationer takket være Ocean- og Kommunikation-konkurrencerne  
Til og med den 29. december 2016 kl. 10 kan fotografer i hele Europa indsende deres bedste foto med temaet Ocean – med en visuel tilknytning til havet. Hovedprisen er et Lumix DMC FT5 (til en værdi af 330 euro), og derudover er der i hvert land mulighed for at vinde genopladelige Ocean limited edition-batterier samt en smart & quick-oplader – og endnu en gang 5000 euro til to miljøorganisationer.

Limited Ocean-batterierne kan genoplades op til 2100 gange, de holder længere end alkaliske batterier og yder bedre ved lave temperaturer (ned til -20 °C). Desuden leverer de energi i længere tid end traditionelle Ni-MH-batterier: eneloop-batterier holder spændingsniveauet over 1,1 volt i længere tid og falder først under denne grænse, kort før de er tomme. For fotografer, der anvender udstyr med højt forbrug, kan eneloop således være afgørende for det perfekte billede.

Gode nyheder til (hobby)fotografer og gode formål, fordi eneloop arrangerer yderligere to European Photo Challenge-konkurrencer: Den 5. januar 2017 kl. 10 starter den nyeste konkurrence: Kommunikation. Så opfordrer eneloop til at indsende fotoer, der viser kommunikationen i naturen.

Se her alle de deltagende miljøorganisationer, læs mere om konkurrencereglerne eller se de hidtil mest populære indsendte billeder.

eneloop vinder også priser  
Foruden at uddele priser modtager eneloop selv priser. Ved den polske konkurrence POS STARS 2016 vandt TFP GRAFIKA – den polske displayopbygger for dette bæredygtige batterimærke – førsteprisen med eneloop gold display. En jury bestående af professionelle fra branchen bedømte alle indsendte forslag og belønnede de bedste ideer i POS-branchen i tolv kategorier, herunder displayet fra eneloop i kategorien elektronik.

Læs her mere om de revolutionerende eneloop-batterier.

Julie Post Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium