eneloop ambassadors’ tour indsamler 10.726 euro til velgørenhed

eneloop ambassadors’ tour indsamler 10.726 euro til velgørenhed

Efter en eventyrlig rejse gennem Europa og en spændende onlinekamp er vinderen af eneloop ambassadors’ tour endelig blevet annonceret. Det lettiske hold Young Folks vandt den miljøvenlige konkurrence. Sammen med de 11 andre hold indsamlede de 5.363 euro til velgørenhedsorganisationerne Aktionsgemeinschaft Artenschutz og Cheetah Conservation Fund. Arrangøren af konkurrencen, eneloop, overraskede senere deltagerne og velgørenhedsorganisationerne ved at fordoble beløbet til 10.726 euro. Vinderne Alice og Daniel fik en ekstra belønning for deres indsats: et rejsegavekort til en værdi af 2.500 euro. Fejringen af præmien og donationen fandt sted i Berlin den 29. september.

eneloop ambassadors’ tours endelige kamp startede tirsdag den 18. september 2018 og varede indtil den 25. september. I den uge skulle de 12 konkurrerende hold lave en overbevisende video om deres rejse og ambitioner. Den video, som fik flest stemmer, afgjorde konkurrencen og belønnede hold Young Folks med et rejsegavekort på 2.500 euro. Under konkurrencen indsamlede de 5.363 euro sammen med de 11 andre hold (Tortelli, Sustainably Sassy, Asapguys, Sail4sustainability, Woanders, Backpack Gals, Kosen Rufu, Polishing the World, Omait, Young Folks, Lost in Compass og Han Duo). Donationen blev senere uventet fordoblet til 10.726 euro af eneloop, som producerer genopladelige batterier.

Fejring i Berlin
Præmien og donationen blev formelt præsenteret for vinderne og velgørenhedsorganisationerne lørdag den 29. september. Ceremonien fandt sted i Berlin, i MediaMarkt i Gropiusstadt. Butikken var også vært for en salgskampagne den dag, med rabatter på eneloop-batterier og opladere til alle forbrugere.

Konkurrence om velgørenhed
eneloop ambassadors’ tour blev afholdt af eneloop, som producerer genopladelige batterier. Virksomheden afholdt konkurrencen for at skabe bevidsthed om velfærden for vores verden og dens beboere. Tolv hold deltog. På deres rejse forfulgte de alle det samme mål: at indsamle 21.000 euro til velgørenhedsorganisationerne Aktionsgemeinschaft Artenschutz og Cheetah Conservation Fund. For hver følger, de fik på deres fælles Facebook-side, donerede eneloop en euro til de førnævnte velgørenhedsorganisationer. Senere ville eneloop fordoble den samlede donation.

Miljøvenlig rejse gennem Europa
eneloop ambassadors’ tour startede den 22. juni 2018. Den første del tog de tolv par på en rejse gennem Europa. Mens de rejste så miljøvenligt som muligt, havde hvert hold en uge til at klare tre opgaver. Når de nåede det aftalte sted, blev eneloop-stafetten givet videre til det næste hold. Den endelige kamp blev kæmpet online på kampagnens officielle hjemmeside.

Batterier i begrænset udgave
For at tiltrække mere opmærksom på konkurrencen lancerede eneloop AA- og AAA-batterier i en begrænset udgave: "eneloop tones botanic". De alle havde forskellige botaniske nuancer og kunne købes både online og i europæiske detailforretninger. Virksomheden belønnede også følgerne af eneloop ambassadors’ tour med ekstra rabatter, kampagner og konkurrencer.

Læs mere om deltagerne, de forskellige ruter og velgørenhedsorganisationerne på eneloopambassadorstour.eu.

Julie Post Project Manager, ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium