eneloop ambassadører krydser grænserne

eneloop ambassadører krydser grænserne

eneloop erobrer Europa med sin ‘ambassadors’ tour’: Ikke mindre end 24 internationale mærkeambassadører krydser som duoer grænserne for at sende batterimærkets bæredygtige budskab til verden. Allerede tre team har leveret deres bidrag, de ni andre er i gang med forberedelserne til deres del af eventyret. De har alle stadig de samme chancer for at vinde hovedpræmien og billet til finalen den 29. september.

eneloop ambassadors’ tour er en bæredygtig stafettur, hvor tolv duoer rejser igennem Europa i i alt tolv uger med fokus på miljøet. Hver duo får én uge for at udføre tre ‘grønne’ opgaver og videregive et eneloop-batteri til det næste team. De kæmper mod hinanden for at vinde et opfølgende eventyr og prøver at samle så mange som mulige 'synes godt om' på Facebooksiden, der er oprettet i anledning af ambassadors’ tour. Ved finalen i Berlin kan disse resultere i en værdi på op til 21.000 euro til gavn for Aktionsgemeinschaft Artenschutz, der gør en indsats for at bevare fauna og flora i hele verdenen.

Internationale mærkeambassadører
Til eneloop ambassadors’ tour valgte eneloop 24 nye mærkeambassadører fra forskellige verdenshjørner. Således er bl.a. Italien, Estland, Polen, Mexico, Letland, Litauen, Finland og Venezuela repræsenteret i turen. Ambassadørerne tilbagelægger – som par eller vennepar – mellem 240 og 935 kilometer i Europa, afhængigt af rutens sværhedsgrad og deres transportmiddel. Seks team valgte cyklen, fire sporty duoer stolede på deres ben, og ét par kørte med toget. Det første team tog af sted i sejlbåd: “Vi er glade for, at fik lov til at deltage i dette projekt. Vi tror på eneloops grønne budskab. Mærket promoverer en bæredygtig livsstil. Vi er derfor pavestolte af, at vi fik lov til at bruge deres logo i vores sejl og vi kan vise dette i Tallinn, hvor turen også går hen. Sammen rejser ambassadørerne igennem Polen, Estland, Letland, Litauen, Slovakiet, Ungarn, Østrig, Tjekkiet, Tyskland, Danmark, Schweiz og Italien.

Fra 20. til 27. juli cykler det estiske team HAN DUO 380 kilometer mellem Kraków og Budapest. Tidligere ydede teamene SAIL4SUSTAINABILITY, ASAPGUYS, LOST IN COMPASS og YOUNG FOLKS fra henholdsvis Estland, Italien, Litauen og Letland deres bedste.

Bæredygtigt mærke
Både on- og offline bidrager ambassadørerne til den grønne oplevelse af genopladelige eneloop-batterier. Således deler teamene deres eventyrer på eneloop ambassadors’ tours Facebookside og i de forretninger, hvor de bliver afløst. Der er som regel knyttet en kampagne til overrækkelsen af batteriet. Kampagnen meddeles også på Facebook.

eneloop ambassadors' tour afholdes fra 22. juni til 14. september 2018. Finalen arrangeres på eneloop ambassadors' tours hjemmeside, og hovedpræmien og donationen uddeles efterfølgende i Berlin den 29. september. Hele eventyret deles live på www.facebook.com/eneloopambassadorstour. Mere information om deltagere og de forskellige ruter findes på eneloopambassadorstour.eu.

Julie Post Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium