En ekstra fødselsdagsgave til eneloop

En ekstra fødselsdagsgave til eneloop

Panasonics industriførende mærke vinder to prestigefyldte iF Design Awards

Der er med stor glæde, at Panasonic kan meddele, at dets eneloop-mærke har vundet to iF Design Awards. Product Design Award (prisen for bedste produktdesign) blev givet til eneloops økologisk inspireret limited edition-batterier og Packaging Design Award (prisen for bedste emballage) gik til eneloops banebrydende emballage.

Den tyske iF Design Awards, der er blevet afholdt i mere end 60 år, er en af de mest prestigefyldte designkonkurrencer i verden i dag og anerkender vinderne for enestående designkvalitet. I år blev deltagende produkter fra næsten 5.300 virksomheder fra mere end 50 lande vurderet af en jury bestående af 58 højt profilerede internationale eksperter. Eneloops farverige, økologiske inspireret limited edition-batterier og miljøvenlige, multifunktionelle emballage skilte sig klart ud fra mængden og vandt priser i to separate kategorier i Energy Device Business-divisionen. "Vi er beærede over at blive anerkendt af iF Design for vores ekspertise inden for produkt- og emballagedesign", siger Vicky Raman, Brand Marketing Manager hos Panasonic Energy Europe. "Eneloop vil fortsætte med at tilbyde innovative og bæredygtige løsninger, der giver forbrugerne et helt nyt livsstilsvalg".

De centrale begreber i eneloops batterier er bæredygtighed og omsorg for planeten. Mærket forestiller sig et samfund med ren energi og fokuserer på at yde sit bidrag ved at tilbyde langsigtede miljøvenlige løsninger. For at danne tilknytning til denne præmis blev designet til de økologiske inspireret limited edition-batterier baseret på jorden og dens mange skatte. De forskellige farver tjener som en påmindelse til brugerne om at holde styr på, hvilke batterier der allerede er brugt. Ligesom eneloops almindelige batteri kan dette NiMH-batteri genoplades op til 2.100 gange, og det vil bevare 70 % af sin oprindelige energi i 10 år. Desuden leveres det forhåndsopladet med solenergi.

eneloop modtog også en IF Packaging Design Award for sin unikke, bæredygtige emballageløsning, der sætter nye standarder for, hvordan man kombinerer bæredygtighed og design med succes. Når eneloop-emballagen er åbnet, kan den bruges til opbevaring eller som en bæretaske til batterierne. Emballagen er fremstillet af naturligt afledt plast, der nedbrydes økologisk i jorden, når der ikke længere er brug for den.

I årenes løb har eneloop vundet IF Design Awards flere gange og har endda vundet en "iF Design Award - Gold Award" i 2008. Panasonic lancerede sit unikke mærke af miljøvenlige, genopladelige eneloop-batterier i november 2005. For at fejre mærkets ti års jubilæum er der blevet iværksat en række initiativer herunder en ny hjemmeside, der er tilgængelig på 13 sprog, samt adskillige attraktive konkurrencer (som f.eks. den europæiske fotoudfordring, der kører i øjeblikket). Panasonic afholdte også to spektakulære fødselsdagsfester - en i Warszawa og en i Berlin, hvor der blev budt på spektakulære lysshows og gaver.

Julie Post Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium