Det her er din chance for at hænge ud med POWER RANGERS

Det her er din chance for at hænge ud med POWER RANGERS

30. juli 2020, Zellik – Panasonic Energy giver fans deres livs chance for at besøge tv-optagelserne til POWER RANGERS og endda medvirke som statist i serien. Upload en video på poweryourday.win for at få chancen for at vinde en af de mange POWER RANGERS- og Panasonic-præmier.

Hvordan er du en POWER RANGER i din hverdag? Vi udfordrer dig til at vise os det. I en årelang kampagne, inklusive Special Edition POWER RANGERS-batterierne og en online videokonkurrence, giver vi dig chancen for at opleve Panasonic-kraften i dit legetøj og vise os, hvorfor du fortjener at besøge optagelserne af POWER RANGERS.

AFSTED KANDIDATER!

Gå til poweryourday.win for at deltage i konkurrencen. På hjemmesiden kan du indsende din video, se modstandernes videoer og beundre konkurrencepræmierne.

Deltagelsen i konkurrencen består af fire enkle trin. Først skal du lave din egen korte video: Vær kreativ og overbevis os med magtfulde tips eller heroiske tricks. Du kan filme din video på en telefon eller en hvilken som helst anden kameraenhed. Derefter skal du uploade din video og udfylde formularen på hjemmesiden. Når du har gjort det, vil en kvalificeret jury se og bedømme alle videoer. I slutningen af hver fase i konkurrencen uddeles førstepræmierne og andenpræmierne.

Du kan også se dine modstanderes videoer på hjemmesiden og dele din egen video på Facebook. AFSTED POWER RANGERS! #poweryourday

VILDE PRÆMIER

Konkurrencen finder sted i to faser: fra april til oktober 2020 og fra november 2020 til marts 2021. For deltagerne i første fase er førstepræmien en tur til tv-optagelserne af POWER RANGERS på et eksotisk sted. Dette inkluderer en eksklusiv tur bag kulisserne, flyrejse og hotelophold. Derudover kan deltagerne i anden fase få en rolle som statist i tv-serien POWER RANGERS*.

Kandidaterne har mulighed for at deltage med to videoer – en for hver fase af konkurrencen. Deltag, og prøv lykken to gange!

Ved afslutningen af hver konkurrence uddeles der også 25 andenpræmier. Hver deltager på andenpladsen vinder en pakke med et POWER RANGERS Reactive Kata Sword, POWER RANGERS Beast Morphers-masker og en Panasonic-batteripakke af høj kvalitet.

Og der er endnu flere præmier på højkant! Under hele konkurrencen vinder ti deltagere om måneden gaver fra POWER RANGERS og Panasonic. For at vinde disse månedlige præmier skal du besvare et ekstra spørgsmål i konkurrenceformularen. Hver måned vinder den deltager, der kommer tættest på det rigtige svar, et POWER RANGERS Reactive Kata Sword og en Panasonic-batteripakke. De ni, der kommer næst tættest på, vinder en POWER RANGERS-actionfigur og en Panasonic-batteripakke.

Konkurrencen er åben for deltagere fra 32 europæiske lande. Du kan finde alle detaljer om at deltage i konkurrencen, vilkår og betingelser samt præmier på poweryourday.win.

PANASONIC-EFFEKT

Panasonic-batteriernes kvalitet, effekt og holdbarhed gør dem til det perfekte match til dit legetøj, inklusive batteridrevet legetøj inspireret af POWER RANGERS.

Ud over online-konkurrencen finder du Special Edition-batteripakker hos Panasonics salgssteder i hele Europa og i online-butikkerne. Det specielle design vil være på pakkerne til Panasonics EVOLTA-, Pro Power-, Everyday Power- og lithium-møntbatterier, som ofte bliver brugt i legetøj. Kom i gang og få fat i dine samlerobjekter!


*Rollen som statist er uden replikker. Præmierne kan blive ændret på grund af rejsebegrænsninger relateret til COVID-19.


2020_07_30_PR Power Your Day Competition-DA.pdf 117 KB 2020_07_30_PR Power Your Day Competition-DA.docx 41 KB
Story image

 

Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium