Det er en energisk konkurrence!

Det er en energisk konkurrence!

Panasonic og Angry Birds er et vinderteam

I tiden op til den europæiske biografpremiere den 11. maj har Angry Birds-fans travlt med at iføre sig Angry Bird øjenbryn, fjer og næb. Hvorfor? For at deltage i den unikke Panasonic Angry Birds Lookalike-konkurrence. Deltagerne udfordres til at tage billeder af sig selv som en Angry Bird for at få chancen for at vinde en af de fabelagtige Angry Bird-præmier. 

Fra og med den 11. maj 2016 vil fans af Angry Birds kunne følge deres yndlingsfigurer på det store lærred. Panasonic er gået sammen med Angry Birds om at lancere en sjov lookalike-konkurrence med flotte præmier, hvilket gør nedtællingen endnu mere spændende. Deltagerne kan enten lave deres eget look eller downloade øjenbryn, næb og andet tilbehør fra konkurrencens hjemmeside og forvandle sig til deres foretrukne fugl. 

Førstepræmien er en familieferie for fire til Kroatien. Desuden udloddes der masser af fantastisk Angry Bird-merchandise, lige fra Red, Chuck og Bomb som stresslegetøj og legesæt som man kan bruge til at bygge og ødelægge Pig City til seje øretelefoner, briller, tasker osv. med Angry Bird-tema. 

Få mere at vide påhttps://angrybirds.panasonic-batteries.com

Giv dagen power med Panasonic og Angry Birds

Panasonics partnerskab med Angry Birds giver virksomheden mulighed for at øge forbrugernes bevidsthed om sit omfattende sortiment af avancerede batteriløsninger. Hovedpersonerne i filmen, Red, Chuck og Bomb, vises på alt aktuelt POS-materiale og emballage, hvor de formidler Panasonics ”Power your day”-budskab. Se underholdende kampagnefilm med de individuelle Angry Bird-figurer via følgende links:

Har du undret dig over, hvorfor netop Panasonic Energy er gået sammen med Angry Birds?
Vil du gerne vide, hvor den hurtige Chuck får sin energi fra?
Hvorfor Panasonic-batterier får os længere, end vi kan forestille os?
Eller hvordan Panasonics batterier kan levere strøm, der (bogstaveligt talt) rækker længere?

Ann-Sophie Cardoen ARK Communication
Vicky Raman Brand Marketing Manager at Panasonic Energy Europe NV