De tijd dringt voor wie droomt van een reis naar Las Vegas en een voorstelling van Cirque du Soleil®

De tijd dringt voor wie droomt van een reis naar Las Vegas en een voorstelling van Cirque du Soleil®

Zellik, 21 november 2019 – Panasonic en Cirque du Soleil herinneren iedereen eraan dat hun kleurrijke samenwerking nog tot het einde van het jaar duurt. Hun Europese fans maken dus nog steeds kans op de weekprijzen én op de hoofdprijs: een reis voor twee personen naar Las Vegas. Het enige wat ze daarvoor moeten doen, is online vijf korte vragen beantwoorden.

Na hun geslaagde co-brandingcampagne in 2018 sloegen Panasonic Energy en Cirque du Soleil eerder dit jaar opnieuw de handen in elkaar. Sinds april organiseert Panasonic een wedstrijd en moedigt het merk al zijn trouwe Europese fans aan om deel te nemen door een korte vragenlijst in te vullen op de campagnewebsite. De wedstrijd eindigt op 29 december 2019, dus iedereen kan nog steeds zijn kans wagen.

Inspirerend en creatief

Vorig jaar namen beide partners de dolgelukkige winnaars van twee afzonderlijke onlinewedstrijden mee naar respectievelijk het internationale hoofdkwartier van Cirque du Soleil in Montréal en naar Las Vegas. Daar mochten ze een adembenemende voorstelling van deze wereldberoemde artiesten bijwonen. De campagne 'Bring Magic Alive' mikte op de creatieve kant van de deelnemers: om kans te maken op de hoofdprijs, moesten ze met fragmenten van opwindende Cirque du Soleil-voorstellingen een onlineshow voor familie en vrienden in elkaar steken. 

Ook dit jaar trekken de winnaars van de hoofdprijs naar het bruisende, oogverblindende Vegas. Daar staat hen een visueel totaalspektakel vol acrobatische hoogstandjes te wachten. Om kans te maken op die geweldige ervaring, moeten de deelnemers op de campagnewebsite vijf korte vragen beantwoorden over hoe ze over batterijen denken en die gebruiken. Aan de hand van de antwoorden kan Panasonic nog betere en innovatievere producten ontwikkelen.

Tal van mooie prijzen te winnen

Na de vijf vragen krijgen de deelnemers ook een schiftingsvraag voorgeschoteld: “Hoeveel mensen hebben de show TOTEM™ van Cirque du Soleil, die op dit moment door Europa toert, bijgewoond tussen de eerste voorstelling in 2009 en december 2018?” Wie het dichtst bij het juiste antwoord komt, sleept de hoofdprijs in de wacht.

Bovendien zijn er nog tot het einde van dit jaar elke week vijf troostprijzen te winnen: een compact fototoestel, een sapcentrifuge, een koptelefoon, een baard/haartrimmer en een oplaadbare elektrische tandenborstel. Op de landingspagina van de campagne worden deze mooie prijzen voorgesteld.

Krachtige merken bundelen hun krachten

Panasonic is een officiële partner van de Europese tournees van Cirque du Soleil en helpt de magie van TOTEM™ mee tot leven te wekken. Zo werken verschillende elementen van de show op batterijen van Panasonic, zoals de geluidsapparatuur. Bovendien bereikt het merk Panasonic dankzij deze samenwerking een breder publiek en kan het zo zijn uitgebreide aanbod van hoogwaardige batterijen nog meer onder de aandacht brengen.

 Geniet van de pracht en praal van Cirque du Soleil

Wie naar de website van de wedstrijd surft, krijgt prachtige beelden te zien van de getalenteerde artiesten uit TOTEM™ van Cirque du Soleil. Die sterren uit de show schitteren ook op de verpakking van producten met branding van beide partners. De speciale, tijdelijk verkrijgbare packs liggen in meer dan dertig Europese landen in de winkelrekken en nodigen alle Europeanen uit om deel te nemen aan de wedstrijd. Maar ... de tijd dringt, want de wedstrijd eindigt op 31 december 2019.

Story image
Story image
Story image
Story image
Story image
2019_11_21_PR_reminder_CDS_NL.pdf 109 KB 2019_11_21_PR_reminder_CDS_NL.docx 41 KB

 

Over APS NV

ABOUT APS NV

Advanced Power Solutions (formerly named Panasonic Energy Europe) is one of the leading suppliers of primary batteries in the European market, with a revenue of € 213 million in 2020. Our key products include alkaline, zinc carbon batteries as well as Ni-MH batteries and specialty batteries. We have two manufacturing facilities, one located in Belgium (Tessenderlo) and the other in Poland (Gniezno) which have a combined production volume of more than 1,800 million units in 2020. With a pan-European network, we sell our products in over 50 countries across Europe. For more information, please visit: www.panasonicbatteries.com.

APS NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium