10 år med Panasonic eneloop

10 år med Panasonic eneloop

Panasonic fejrede for nylig 10-årsdagen for sit eneloop-brand. Dette enestående miljøvenlige genopladelige batteri tilbyder kunderne et nyt livsstilsvalg. I dag leveres der til over 80 lande og produktet bliver værdsat af forbrugerne over hele verden.

Efter markedsintroduktionen i november 2005 har eneloop revolutioneret forbrugernes brug af genopladelige batterier takket være dens unikke funktioner:

 • eneloop batterier kan genoplades op til 2100 gange
  En af de vigtigste egenskaber ved et genopladeligt batteri er dets livscyklus; antallet af opladninger/afladninger, som det kan modstå uden at miste kapacitet. Eneloop kan genoplades op til 2100 gange, hvilket både gør det meget økonomisk, og samtidig hjælper med til at reducere verdens affald af batterier.
 • Klar-til-brug og lav selvafladning
  eneloop batterier leveres for-opladet ved hjælp solenergi, hvilket gør dem umiddelbart anvendelige efter købet, ligesom engangsbatterier. De har også en lav selvafladningsrate. Mens andre ikke-klar-til-brug genopladelige batterier mister deres ladning med tiden, betyder Panasonics eneloop-teknologi, at dets batterier opretholder 70 % kapacitet, selv efter 10 års opbevaring.
 • Længerevarende end engangsbatterier
  Mange applikationer slukker eller angiver et lavt batteriniveau, når spændingen er under 1,1 volt. Et traditionelt engangsbatteri mister kontinuerligt spænding og når dette kritiske niveau meget hurtigt. eneloop batterier holder spændingsniveauet over 1,1 volt i lang tid og falder til lige under 1,1 volt, lige før de er tomme.
 • Højtydende selv ved lave temperaturer
  I modsætning til engangsbatterier bibeholder eneloop batterier en høj spænding ved lave temperaturer og kan endda fastholde en lav selvafladning ved temperaturer ned til -20 ° C.

Kombinerer fordelene
eneloop er et revolutionerende genopladeligt batteri, der kan anvendes lige så let som et engangsbatteri og genbruges blot ved at genoplade det. Det samler fordelene ved begge typer af batterier og sparer samtidigt på ressourcerne. Det er en del af grunden til, at Panasonic blev rangeret blandt de top fem bedste af Best Global Green Brands i 2014.

Produktsortiment
Sideløbende med standard eneloop batterier, tilbyder Panasonic også eneloop pro og lite:

 • eneloop pro har en højere kapacitet og er derfor det perfekte valg til høje energiforbrugende enheder såsom fotokameraer blitz, trådløse tastaturer, mus, spilkontroller og husholdningsapparater.
 • eneloop lite kan genoplades op til 3000 gange, hvilket gør disse batterier ideelle til lave og medium strømforbrugsenheder, såsom DECT-telefoner og fjernbetjeninger.

10 års jubilæum
For at fejre eneloop 10 års jubilæum, har Panasonic lanceret en særlig kampagne med aktiviteter, der sker i hele Europa, herunder en revideret hjemmeside på 13 sprog, en tegnekonkurrence og adskillige spektakulære events. Der afholdes også en international fotoudfordring med temaerne bæredygtighed og miljø. Få mere at vide på hjemmesiden https://photochallenge.panasonic-eneloop.eu/da.

Julie Post Project Manager, ARK Communicatie
Vicky Raman Brand Marketing Manager, Panasonic Energy Europe NV
Om Panasonic Energy Europe NV

OM PANASONIC ENERGY EUROPE NV

Panasonic Energy Europe har hovedkontor i Zellik, nær Bruxelles, i Belgien. Virksomheden er en del af Panasonic Corporation, som er en førende global producent af elektroniske og elektriske varer. Panasonics enorme og lange erfaring inden for forbrugerelektronik har gjort det muligt for Panasonic at blive den største batteriproducent i Europa i dag. De europæiske produktionsfaciliteter er beliggende i Tessenderlo, Belgien og Gniezno, Polen. Panasonic Energy Europe leverer "mobile" energiløsninger til mere end tredive europæiske lande. Virksomhedens alsidige produktsortiment inkluderer genopladelige, zink-carbon-, alkaliske og specialbatterier (såsom zink-luft-, foto-lithium-, lithium-mønt-, mikroalkaliske og sølvoxidbatterier) og opladere. For yderligere oplysninger, se: www.panasonic-batteries.com.

OM PANASONIC

Panasonic Corporation, der er baseret i Osaka, Japan, er en førende global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af elektroniske varer til en lang række private, handelsmæssige og industrielle anvendelser. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2019, havde Panasonic en samlet nettoomsætning på ca. 69,7 milliarder euro. Panasonic er forpligtet til at skabe et bedre liv og en bedre verden og bidrager løbende til samfundets udvikling og til menneskers glæde over hele kloden. Panasonic fejrede sit 100 års jubilæum i 2018. Få flere oplysninger om virksomheden og Panasonic-mærket på www.panasonic.net.

Panasonic Energy Europe NV
Brusselsesteenweg 502
1731 Zellik
Belgium